Autor Tema: Beograd na vodi - kometari članova  (Pročitano 13361 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže broker975fx

• Drekavac sa Srednjih voda
  • Pol: Muškarac
    • DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
  • Brod tip: Mali rečni remorker
  • Marina: Gabbiano Yachting Club, Zemun
  • Veličina: 13m
Odg: Beograd na vodi - kometari članova
« Odgovor #15 poslato: 20, 01, 2014, 13:23:54 posle podne »
Pa ja zato i kazem evidentno da nikad do reke nisu ni svratili a kada smo kod šoping molova eno još jednog plana za hotel Jugoslaviju sve sa dve kule i ekskluzivnim buticima - znači totalni Matriks

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #16 poslato: 20, 01, 2014, 13:30:37 posle podne »
sceko druga slika nije iz gore pomenutog projekta to je wallpaper koji vec duze vreme mozes da skines sa neta

http://www.snoron.com/boat_sailing_in_the_city-wallpapers.html

na gornjem linku kliknes na sliku ona ce se uvelicati i videces kineze/japance sta li vec :D

Van mreže sceka

• DrinskoSavski Brčkaroš
« Odgovor #17 poslato: 20, 01, 2014, 14:43:47 posle podne »
sceko druga slika nije iz gore pomenutog projekta to je wallpaper koji vec duze vreme mozes da skines sa neta

http://www.snoron.com/boat_sailing_in_the_city-wallpapers.html

na gornjem linku kliknes na sliku ona ce se uvelicati i videces kineze/japance sta li vec :D

Može biti, inače slike sam skinuo sa beobuild foruma gde se vodi velika rasprava o tom projektu kao i o mnogo drugih! Evo još jedne gde se vidi pešački most ispod koga može možda plivač da se provuče (uporedite visine Gazele i Pešačkog mosta):

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #18 poslato: 20, 01, 2014, 15:17:33 posle podne »
mozda je ofarban vojni ponton :)
ukoliko bi ga tako napravavili morali bi da ga otvaraju par puta dnevno zbog saobracaja...

Van mreže zica

• Veliki dugodlaki Drekavac
« Odgovor #19 poslato: 20, 01, 2014, 17:54:42 posle podne »
Nije tačno da dinar ide na dole druže Lazo dinar ide na gore (može se reći na više) svakim danom.

Umreću i neću naučiti da se precizno izražavam i pravilno pišem.
Zaista je trebalo da napišem: nadole - spojeno, kako bih ukazao na niži nivo kursa.

Pa naravno da ide na gore kad je nama sve gore i gore, dok ne izgorimo u svemu tom.
Druže LAZO nisam mislio na pravopis

Van mreže Mezija

« Odgovor #20 poslato: 20, 01, 2014, 18:12:42 posle podne »
Verovatno ce taj pesacki most moci da se podize npr. hidraulikom zajedno sa tom raketom
Mada mislim da u Novom Sadu imaju problem sa zeleznickim mostom a imace i sa ovim novim tzv Zezeljevim,
neznam kako prolaze ispod i po normalnom vodostaju

Van mreže Bucho

• Rečni Drekavac
« Odgovor #21 poslato: 20, 01, 2014, 19:21:24 posle podne »
Samo se vi podsmevajte, ima  sve to da urade i pride fabrika cipova. I sve to je manje od onih 200 milijardi evra investicija koje su obecali u kampanji. Ima hleb da bude cak i po dinar i po, samo da poklonimo seiku dve tri hiljade hektara i dok prodju izbori u martu. Dok je ovaca ima i vunenih dzempera.

Van mreže deda

• Administrator
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
« Odgovor #22 poslato: 20, 01, 2014, 20:42:01 posle podne »
http://www.kurir-info.rs/vucic-postovacemo-zakon-ali-i-tudih-tri-milijarde-evra-clanak-1188041

U prevodu : Ko vas  .....biiiiippp ...... , ja cu da poklonim seiku  pola Beograda ! E zemljo moja ! Mada , glasali ste pa sada gledajte !!
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #23 poslato: 20, 01, 2014, 22:42:37 posle podne »
nece u socijalizam a drzi se Titove "ne mozemo se drzati zakona ko pijan plota"... al narod ima pileci mozak...

Van mreže STG

« Odgovor #24 poslato: 21, 01, 2014, 09:34:38 pre podne »
Kule,kazina,poljoprivreda,recni saobracaj,Lidl,Mercedes,fabrike cipova i jos svasta nesto...svemu tome je mesto na TV ekranima,a ne u nasim raspravama,tu cu bez i malo zadrske svrstati i cuveni projekat "Beograd na vodi",prvi put pomenut pre ko zna koliko godina i bas ove godine,tj do kraja godine pocinje gradnja ili sta vec...

Van mreže broker975fx

• DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
  • Brod tip: Mali rečni remorker
  • Marina: Gabbiano Yachting Club, Zemun
  • Veličina: 13m
« Odgovor #25 poslato: 10, 03, 2014, 08:12:07 pre podne »
Nije mesto politici ali zbog velike cenzure medija mislim da građani nisu upoznati sa inicijativom političke opcije koja će biti moj izbor na predstojećim izborima, siguran sam da ćemo biti veliko otkrovljenje jer jeste SVEjeDNO

http://www.jestesvejedno.org/

Van mreže cira58

• Dlakavi Čorbosrk
  • www.mojaladja.com
    • pobunjenik
  • Brod tip: aluminijumski
  • Marina: karaburma
  • Veličina: 6,50
« Odgovor #26 poslato: 10, 03, 2014, 09:44:42 pre podne »
Beograd na vodi ? A gde je sada ? Ja sam na savi ranije u marini Wajs drzao camac. A onda pocese sa okupacijom obale i divljim gradnjama da zauzimaju obalu. Kako sadasnji predsednik pa do sitne boranije. Meni i slicnima ostade smo sava bez obala. Krenem na pecanje, od marine Wajs i da bi se vezao za obalu moram proci ostruznicki most. Jebes pecanje. Trazeci nekakav izlaz, napustim marinu Wajs i odem u marinu KARABURMA. Jesu uslovi losi, prljava voda al  bar nema ko zvocati kad se vezujes za obalu. I kakav Beograd na vodi ? Pa prvo resite problem cukarice, karaburme, priobalja. Obala ne sme biti privatna, ona treba biti dostupna svima nama. Smesno. DEDA MRAZ NE POSTOJI.
bolje izgubiti jedan trenutak u zivotu nego zivot u jednom trenutku

Van mreže igorbos

• Mirno more nikada nije stvorilo dobrog mornara.
« Odgovor #27 poslato: 10, 03, 2014, 12:59:19 posle podne »
Beograd na vodi ? A gde je sada ? Ja sam na savi ranije u marini Wajs drzao camac. A onda pocese sa okupacijom obale i divljim gradnjama da zauzimaju obalu. Kako sadasnji predsednik pa do sitne boranije. Meni i slicnima ostade smo sava bez obala. Krenem na pecanje, od marine Wajs i da bi se vezao za obalu moram proci ostruznicki most. Jebes pecanje. Trazeci nekakav izlaz, napustim marinu Wajs i odem u marinu KARABURMA. Jesu uslovi losi, prljava voda al  bar nema ko zvocati kad se vezujes za obalu. I kakav Beograd na vodi ? Pa prvo resite problem cukarice, karaburme, priobalja. Obala ne sme biti privatna, ona treba biti dostupna svima nama. Smesno. DEDA MRAZ NE POSTOJI.
I Čak Noris,nazalost,postoji samo na filmu...kao i Deda Mraz...jos Milos Obrenovic je pokusavao poredjenjima sa domacim zivotinjama al...dzaba....        no125      56568    7645218764198
Igor

Van mreže CIVIJA

• Đerdapski kratkodlaki Drekavac
  • Tisina pecam :)
    • Tajmen 525
    • Izrada sajta Kompart
  • Brod tip: Tajmen 525
  • Marina: Kolorit (NBGD - Sava)
  • Veličina: 5.25m
« Odgovor #28 poslato: 11, 03, 2014, 09:19:32 pre podne »
Slazem se sa Cirom, Beograd je na vodi da ne moze vise. Sledece je Beograd POD VODOM

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #29 poslato: 11, 03, 2014, 10:50:19 pre podne »
ja sam za to da priobalje moze biti privatno (mozda polu privatno?), ali na rubnim podrucjima grada i tako da ne narusava izgled ... i ako vec hoces tamo pored taxe koja mora da bude po usima moras da ima i neki licni doprinos drutvu ...

bila je neka tema o tome...