" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Citat: Ljuba 18, 01, 2014, 14:48:58 posle podneTako i ta Honda, to je napravljeno da TRAJE, bez mnogo kerefeka i kojekavih našminkanih dodataka, troši 2,5-4l i neće te ostaviti na vodi, samo redovno održavanje, daj mu šta mu i kad treba i nema šta da se misliš.Jesi siguran za tu potrošnju, nešto mi deluje previše? Toliko bi trebalo da troši neki 2T motor, te snage?Pitam jer sam baš u fazi da zamenim moj Tomos18 sa nekom HONDOM 9,9 4T, ali sam računao da ti četvorotaktni dosta manje troše, tj da honda 7.5 ne bi smela da predje 2-2,5 litara na punom gasu?@maverick: zato ja idem na Dunav sa dva tomosa (18 i 4), uvek će jedan da upali Mene ovaj oglas svrbi...https://www.kupujemprodajem.com/Honda-9-9ks-15ks-sa-Alnaserom-2001g-10105042-oglas.htm?filter_id=6969
Tako i ta Honda, to je napravljeno da TRAJE, bez mnogo kerefeka i kojekavih našminkanih dodataka, troši 2,5-4l i neće te ostaviti na vodi, samo redovno održavanje, daj mu šta mu i kad treba i nema šta da se misliš.
Inace motori su pouzdani i izdrzljivi jedina mana elektronika koja zna da izda u tim godinama...
Ja sam imao evinrude 8 ks radio besprekorno... Sad imam pomo'ni dzonson 4 ks kao nov i isto radi besprekorno... Mada mislim da su HOnda i Yamaha ispred svih po kvalitetu...mada ne kažem da posle honde i yamahe ima 10 praznih mjesta... pa onda ostali motori... MOje je mišljenje da su svi novi motori približnog kvaliteta,a kod polovnih motora ne znači mnogo marka motora,bitnije je jeli motor održavan i očuvan ili nijeu pravu si.....njegos.....