NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Šta mislite o ovom?
mladjo:
E vi svi pricate kako je u toj zemlji sve naj iperfektno.Tacno da je drzava bogata sto ne znaci i da su zitelji bogati.Svajcarci nisu pelcovani od laganja i podmetanja kao i mi.Sto se motora tice,ono sto je dobro je preskupo,imaju motora i dobrih i losih sa i bez papira.E sad me interesuje kakva je to racunica platiti Motor 2000 fr,plus carina i druge dadjbine iovde sa takvim motorima praviti posao.Nesto mi je ta rabta cudna.Ja zivim u Svajcarskoj vec jaaako dugo,a znam i mnogo vise o tim poslovima sa motorima,a i sa camcima
STG:
Mladjo zasto tajis?Otkrij nam u kom grmu lezi zec...
njegos68:
Bio sam prekjuce kod mog prijatelja,inace vrhunskog servisera za brodske i vanbrodske motore,skutere... S vremena na vrijeme ima par motora na prodaju...posto stalno ima potraznju za polovnim ( jeftinim) motorima otisnuo se za hrvatsku a zatim i za Italiju... Kaze da tamo ima takvih baraka od motora da je to nevidjeno....a ima i dobrih ali izrazito skupih... Tako da to zto dodje odvana a cijena je pimamljiva,ili je obicni krs,pa kod nas nasminkan ili je bez papira(kraden) pa se kod nas prave fiktivni racuni i tako legalizuje i ubacuje u legalne tokove... Bio sam i Sam prije par godina na Bodenskom jezeru i motori skupi kao so... ono sto valja...ima muzejskih primeraka za male pare...
mladjo:
Njegose to je tako,a Italija je jos gora od Svajcarske.Probao sam preko jednog prijatelja talijana,pa kad smo obojica videli sta je to zeludac nam se okrenuo.Gorance nemam zivaca toliko pisati jer to je duga prica,avaljda cemo se nekad upoznati na vodi ili pored vode. hi
ПЕЦОВ:
није све тако црно - бело.има одличних мотора у свисс,само треба тражити од приватника.мотори одавде не могу се поредити са моторима из других крајева европе,што важи и за аутомобиле.наиме редовно одржавање у овлашћеним сервисима,што није случај у србији.да не смарам превише-могу се наћи одлични мотори за пристојну цену.да би било јасније,из мог примера,узео сам био разноразне моторе,ал бих издвојио јамаха 8 кс. 4 т ел,паљење.дуга нога стар 10 год(у то време)са командама 400 сфр.тохатсу 6 кс 2 т у изврсном стању (као нов)за 200 франака.е сад кад се стигне на границу то је прича за себе.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju