NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Šta mislite o ovom?

<< < (2/17) > >>

njegos68:
 Srsa,nisi u pravu! Ovaj Dzonson je malo stariji od Laze...   114

budens72:
Može da služi kao sidro.... ali mnogo je to novaca za sidro... ja volim Johnsona, ali ovaj je 60 i neko godište...mnogo je star, ali verujem da je pouzdan kao i svi Johnson motori

LSI:
Ipak sam ja malo stariji, a to što bi se često reklo da još nisam dozreo i što delujem mladje - to nema veze sa godinama. To je genetska deformacija (u pozitivnom smislu). Da Bog da da se ja nikad ne uozbiljim i ne odrastem.

STG:
Da li je moguce da se neko zaista,ali zaista interesuje za ovaj motor da bi kupio/koristio?

LSI:
Goranče,

Ja mislim da smo sa ovih nekoliko komentara makar malo pomogli novim članovima foruma koji imaju malo ili ni malo iskustva i znanja o motorima.

Oglasi su puni svakojakih ponuda. Zato sam pomislio da ovakvim pitanjem mogu da izazovem (kao što se i dogodilo) reakciju i da onima kojima je potrebno, skrenemo pažnju na neke stvari koje im prodavci verovatno ne bi kazali.

Mislim da bi našem forumu koristilo kada bismo češće pročešljali oglase i kada bismo po neki i prokomentarisali. Verujem da bi pomoglo mnogima da razreše neke svoje dileme.

Često se u oglasima vide motori ili čamci ili već ko zna šta, koji lepo izgledaju, a i cene nisu od onih koje odbijaju. U ovom slučaju, cena uopšte nije visoka i možda taj motor može još godinama sasvim dobro da gura ali dobro je da potencijalni kupci čuju i te stvari o kojima se u oglasima ne piše.

Na kraju, možda neko kad sve sabere i oduzme, proceni da bi ta stvar mogla njemu da zadovolji potrebe, ma šta neki drugi mislili o tome.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju