Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Registracija plovila - 2014. godina

<< < (6/20) > >>

STG:
Informacije objavljene na forumu jesu korisne,ali nikako nemojte raditi na svoju ruku,tj popuniti uplatnice i platiti veci/manji iznos.Pravac kapetanija,pitate sta i kako i gotova stvar.

LSI:
Zaboravio sam da prokomentarišem cenu osiguranja.

Prema podacima koje sam ja dobio, trebalo je da osiguranje platite:

Podgrupa 2: od 5 m do 10 m preko svega
Preko 15 KW do 30KW       - 2.793.00 + 2.932.65

Dakle, ni u ovom slučaju iznos koji su vama rekli ne slaže se sa onim što ja imam.

Obavezno idite u kapetaniju pre plaćanja.
Mislim da bi bilo svima od koristi ako nam se javite kad sve završite. Pomoći ćete nam da budemo sigurni da li su podaci koje sam ja dobio i objavio tačni ili nisu.

bratsaja:
Da li je neko registrovao samogradnju po novom,projekat pecat kontruktor nasin tehnicar kosmonaut i sve ostalo sto traze.Bilo bi lepo da se javi neko ko je to probao u praksi,da znamo sta nas ceka.

Milan_BIGFOOT:
Hvala svima na savetima!
  Predpostavio sam da je neka greška ili da me nisu dobro razumenli i ako sam ponovio podatke za čamac više puta....U svakom slučaju moram otiću do kapetanije da završim registraciju pa ću se detaljno raspitati oko cena za sve i naravno obavestiti vas da znate šta je i koliko koštalo.

Pozdrav

bratsaja:

--- Citat: bratsaja  09, 02, 2014, 17:58:37 posle podne ---Da li obaveza poreza nastavlja da tece i nakon isteka registracije,tj. ako pravim pauzu u registraciji og recimo godinu dana,da li moram da platim porez i za taj period?

--- Kraj citata ---
oops
Ispravka,u pitanju je komunalna taksa za drzanje objekta na vodi,koja je sada valjda ukinuta,ali moj tatko je nije placao ranijih godina pa se sada češe po glavi kako da je plati.On sve to zove porez,pa je zato ispao nesporazum,mada na kraju mu dodje na isto,parice bay bay.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju