Nautika opšta... > Kulinarske čarolije
Arsino Kuvanje
Kapetan:
--- Citat: Zoran 14, 12, 2013, 21:58:44 posle podne ---Kao sto reko BRAVO MAJSTORI,nema leka.
--- Kraj citata ---
kakav si ti lik offtopikujes temu sa susenom ribom ... m07800
dalibor:
Arso ćutiš zbog izborne tišine ili je to tajna "VELIKIH "majstora.
poljo:
Covjek je vec jednom opsirno napisao o ovome . Koliko se sjecam pusnicu je pravio od tabli koje je dobio (kupio) od neke stamparije . Dakle lim koji se koristi u stampi . Tanak ,lagan a dugotrajan. o
Dragi Zorane postajes grdji i od mene . Evo ja cu da pisem o politici a ti nama napisi nesto od tvog zaista zavidnog iskustva u plovidbi .
Evo odmah pocinjem .Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...Politika je ...
Aj sad ti
Arsa:
Kada se jede onda se ćuti. lol
Ovo iz šafoljka ide u sardine.
Ono što je ostalo za drugi dim ide u druge đakonije. 114
Ćutim zbog izborne tišine kako se ne bih zakačio sa svojim prijateljima koji su različitih političkih gledišta. roll4
Mislim da se oko ovoga sa slika svi slažemo... 357
stvlada:
E samo da znate kakvu Zoran ima high tech pusnicu,samo mudro cuti i pravi dimnu zavesu.....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju