Nautika opšta... > Kulinarske čarolije

Arsino Kuvanje

<< < (2/17) > >>

dalibor:
POZDRAV SVIM LJUBITELJIMA SUŠENE RIBE  ok
Na proleće hoću da napravim pušnicu pa me zanima sušenje ribe.
koliko je dimiš i koliko posle toga sušiš.
Prošle godine smo krkali šarane koji su bili tako sušeni da nije bilo potrebno da se peku. Prste da pojedeš.
A ove ću morati da ih malo propržim.Zato što ribu sušim na drugom mestu a čovek ne zna  tu proceduru.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ribu prvi dan baci na duži dim,sutra pusti 2-3 dima,i onda se suši 3-5 dana na promaji.
Drvo za sušenje Bukva, tako da meso poprimi crvenkastu boju.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Interesuje me proces sušenja da ne moram da ih pržim.
Znam samo da, što je krupniji to je bolje meso.
 

srsa:

--- Citat: Arsa  13, 12, 2013, 21:43:53 posle podne ---
--- Citat: petar_kozic  13, 12, 2013, 21:21:25 posle podne ---Evo gde su one gloce iz dunava zavrsile.    rolleye

--- Kraj citata ---

Dole skobalji, gore šarani, poneki som i jedan amur.

Da, ima i po neka gloca od preko kilo...  6589

--- Kraj citata ---

Јели Арсо, колико си плаћао рибу?  ha  ha  stri  stri  flasica

Arsa:
 rolleye

slovenac15963:
Arso svaka čast za tišinu.  k5

Zoran:
Kao sto reko BRAVO MAJSTORI,nema leka.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju