E, ovako treba... > Johnson & Evinrude

Johnson 9.9 2T - 2003 - problem sa karburatorom

<< < (3/6) > >>

CIVIJA:
Ovo za temperaturu sam se setio, pipkao sam motor i mlaz - sve je normalno, mislim voda je mlaka nista specijalno.
100% je vezano za temperaturu a sta gde kako, bem li ga.
Termodavac bi trebalo da ga ugasi pri vecim temperaturama, da se ne pregreje? Ovo moje sran... mozes ceo dan na punom gasu voziti i on ide, al ako stanes ..bo si jeza u ledja.
Nasao sam na netu da hoce struja da zeza (power pack), da cak baca varnicu ali slabu i nece da upali. Zvao majstora da vidim dal nije to a on mi kaze da se toga setio ali da to nema veze sa karburatorom i izbacivanjem goriva. JOOOJ zapalicu ga imam zakazan sastanak sa smudjem a nemam camac  sB0.

srsa:
Идентичан проблем сам имао  пре десетак година на аутомобилу "Алеко". Пали ко мина, кад се загреје и угаси, неће да упали док се не охлади. У питању је била бензинска пумпа, тачније мембрана која је "ослабила" и док ауто ради  хлади је бензин који вуче, ал кад се угаси, онако топла се рашири и не баца гориво како треба. Увек сам у колима имао флашу са водом и у тим ситуацијама проспем воду по бензинској пумпи, расхладим је и пали без проблема.  Заменом бензинске пумпе сам решио проблем.

CIVIJA:
Srso da znas da cu i to da probam, bar vode ima svuda oko camca - oladicu je.
Veruj mi prvi put cujem da pumpa baca kako treba, mislio sam da je vazno da baca gorivo.
Mada sumnjam da je to posto ja imam visak goriva - preliva.

igorbos:
Meni to lici na "presaugavanje" prilikom gasenja,pokvasi svjecice i jos vrati visak kroz tu rupicu.Posle kad se svjecice osuse ili iscijede pali.Probaj cim ugasis motor zavrnut druge svjecice i pokusat upalit.

CIVIJA:
Nije druze - skidao sam svecice suve ko barut - ne dolazi gorivo do njih  no125
Svaki put kad potegnem kanap on izbaci gorivo na rupicu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju