E, ovako treba... > Johnson & Evinrude

Johnson 9.9 2T - 2003 - problem sa karburatorom

<< < (4/6) > >>

CIVIJA:
Joj Bećar pa gde da zapekne ulje, u 10 dana 3 puta skidan karburator - opran, produvan...
Sauk je povezan kako treba, majstor ga montirao.
Veruj mi da ni ja nemam ideju - al ajd sto ja nemam ideju nego sto majstori nemaju ideju.
Bas se dopisujem sa Ljepojom preko PP covek mi daje neke nove savete i ukazuje na moguce propuste majstora pa cemo videti.

igorbos:
Vidi,ovo mi se desavalo na Yamaha motociklu pa da nema nesto slicno i u vanbrodskim.Naime,motocikl nije ima klasicnu slavinu za pustanje goriva nego vakum ventil je to radio.Desavalo mi se kad je vruc da zatvori i u voznji,mozda postoji i u tvom motoru.Ne pada mi nista pametnije na pamet pa mozda i lupam...

CIVIJA:
Prvo hvala svima koji su delili savete MNOGO sam naucio.
Posebno zahvaljujem Ljepoji koji je u nedelju uvece izdvojio vreme i dopisivao se samnom. Na kraju sam poslusao njegov savet i nadam se resio problem.
Poenta price je da je na pocetku sezone ubacen kompletan repair kit za karburator (plovak, iglica, dizne dihtunzi...) - BAR SAM TAKO MISLIO!
Majstor je u stvari zamenio samo dihtung koji je bio los. Ne mogu da mu zamerim svi delovi stvarno izgledaju kao novi - covek je bio u fazonu da ne bacamo delove dzaba.
Danas smo zamenili plovak, iglicu i diznu ispod iglice i motor ide kao lud  k5 smrzo sam se ko ...
Vozili smo ga nekih 3-4 km i sve je OK nadam se da sam konacno resio problem!
Za vikend ozbiljna proba - ceka me smudj  jh

njegos68:
 Drago mi je da si rešio problem..  114 

CIVIJA:
Valjda jesam :-)
Veruj mi i dalje nemam predstavu sta mu je bilo.

Sent from my ONE TOUCH 6012X using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju