NAUTIČKI E-SHOP > E - shop

Kome će se posrećiti?

<< < (5/7) > >>

LSI:

--- Citat: Sci  06, 11, 2013, 01:37:08 pre podne ---Ako dodjes u Zemun bicemo komsije, jer moja marina je jedrilicarski klub Zemun, a onda ces morati da kupis nesto i odmah idemo u test voznju 114 114 114

--- Kraj citata ---

Danas isplaćujem deo stambenog prostora u Zemunu i očekujem da se preselim na proleće. Zaista ćemo biti komšije i vidjaćemo se u marini ali ja za  sada ne nameravam da napustim marinu u Slankamenu. Možda je malo dalje ali mislim da vredi tog goriva koje ću potrošiti odlazeći tamo.

slovenac15963:
Lazo želim ti da ti se ostvare svi ciljevi.   hi

LSI:

--- Citat: slovenac15963  06, 11, 2013, 14:32:56 posle podne ---Lazo želim ti da ti se ostvare svi ciljevi.   hi

--- Kraj citata ---

114

Samo da potvrdim - od pre dva sata sam i zvanično vlasnik jedne garsonjere u izgradnji u Zemunu. Ostatak (stan naslonjen na tu garsonjeru, sa kojom će činiti celinu) isplatiću kasnije, kad prodam stanove ili ako podignem kredit ako ne uspem ništa da prodam do kraja godine.

HOGAR:
Cestitamooo  114 114 114

LSI:
Hvala.
Biće i piva - samo da sve završim.

Nego, manimo se mi stana. Ima li neko da ga zanima ladja koja može da služi kao baštenski ukras ili neko koga zanima žardinjera na kojoj može da se plovi?

Šta se stidite? Šta ste se stisli?
Sad je vreme za dobru kupovinu!
Taze kod čika Laze!
Još malo pa nestalo (ili ostalo - kako se kome više svidja)!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju