NAUTIČKI E-SHOP > E - shop

Kome će se posrećiti?

<< < (4/7) > >>

LSI:
Sačuvao ja ovaj koji sad imam ili kupio novi plovni objekat - u bašti sigurno neće stojati. Selim se u zgradu gde neću imati baštu!

LSI:

--- Citat: zankiki  05, 11, 2013, 10:04:55 pre podne ---U tom slučaju kupi neki koji je već u vodi i sređen - da ne stoji opet u dvorištu  kuku

--- Kraj citata ---

Posle svega što sam naučio radeći prepravke, ako budem u prilici da ponovo kupim nešto - biće to nešto zaista sredjeno.
No, biće dobro i ako ovaj čamac ostane u mom vlasništvu. Dobar je to čamac i još dugo će ploviti. Nema na njemu više velikih radova. Malo šminke i to je to. A ako i ode, mislim da će novi vlasnik uživati ako ga bude makar malo više od mene koristio (što i neće biti teško).

poljo:
Nisi svjestan koliko te razumijem i koliko te NE razumijem . Zivot je jako,jako jako kratak Lazare . Ako ukucan do sad nisu shvatili da se stalno zrtvujes za nijhovo dobro i sad je uzaludno podnositi toliku zrtvu na oltar njihove samozivosti , Druze , djeluje da se mjesam u tvoj zivot ali ja to zaista i cinim vjerujuci da te treba na neki nacin protresti da shvatis da si pri  kraju svog puta a nista za svoju radost nemas .

Sci:
Ako dodjes u Zemun bicemo komsije, jer moja marina je jedrilicarski klub Zemun, a onda ces morati da kupis nesto i odmah idemo u test voznju 114 114 114

LSI:

--- Citat: poljo  05, 11, 2013, 22:21:55 posle podne ---Nisi svjestan koliko te razumijem i koliko te NE razumijem . Zivot je jako,jako jako kratak Lazare . Ako ukucan do sad nisu shvatili da se stalno zrtvujes za nijhovo dobro i sad je uzaludno podnositi toliku zrtvu na oltar njihove samozivosti , Druze , djeluje da se mjesam u tvoj zivot ali ja to zaista i cinim vjerujuci da te treba na neki nacin protresti da shvatis da si pri  kraju svog puta a nista za svoju radost nemas .

--- Kraj citata ---

Prihvatiću ovo kao izraz najbolje namere i slažem se sa tim da je život veoma kratak. Sve ostalo je apsolutno pogrešno i ne važi u mom slučaju ali o tome ćemo raspraviti uz pivo kada se vidimo sledeći put.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju