NAUTIČKI E-SHOP > E - shop

Kome će se posrećiti?

<< < (6/7) > >>

broker975fx:
Lazo probaj sa ovim da napraviš neku kombinaciju -
http://www.kupujemprodajem.com/Kupujem-jahtu-8650775-oglas.htm?filter_id=22120969

LSI:

--- Citat: broker975fx  07, 11, 2013, 21:16:25 posle podne ---Lazo probaj sa ovim da napraviš neku kombinaciju -
http://www.kupujemprodajem.com/Kupujem-jahtu-8650775-oglas.htm?filter_id=22120969

--- Kraj citata ---

Brokeru, sa toliko nekretnine, čovek verovatno traži nešto što liči na jahtu Berezovskog, a ne moje "ružno pače".
Taj tip bi mogao da bude zainteresovan za moju ladju samo kad reši da uzme nešto što bi mogao poslužitelju da da za nagradni vikend na korišćenje. Ali i onda uz napomenu da ne sme da se vozi u blizini njegove jahte, da ga ne sramoti pred gostima.

srsa:

Brokeru, sa toliko nekretnine, čovek verovatno traži nešto što liči na jahtu Berezovskog, a ne moje "ružno pače".
Taj tip bi mogao da bude zainteresovan za moju ladju samo kad reši da uzme nešto što bi mogao poslužitelju da da za nagradni vikend na korišćenje. Ali i onda uz napomenu da ne sme da se vozi u blizini njegove jahte, da ga ne sramoti pred gostima.
[/quote]

Немој да си на крај срца Лазо, можда је човек ексцентрик и трага за баш таквом -твојом лађом.  ha  ha  ha

LSI:
Kako, Srso, da ne kažem?

Na mojoj ladji nema prohroma, srebra, zlata i platine.
Nema džakuzija i bazena.
Nema sletilište za helikoptere.
Nema mahagonija.

Ma - ničeg nema!
Osim dobre atomosfere kojom je čamac punjen dok se na njemu radilo.

Ni u jednom trenutku nije se dogodilo da je čamac bio razlog ili povod za ružne reči ili neku raspravu (ovo na forumu ne spada u te kategorije - ovo je bila razmena mišljenja sa silnim pod.... (kako li se to kaže a da bude pristojno?).

Moja ladja lepo leži na vodi i lepo i lako se njom upravlja. Kada se ubace ležajevi i zavese biće to sasvim lep (??? - kako kome) i pouzdan plovni objekat koji će još dugo ploviti. Ali sigurno nije za takve tipove.

Ma, kad bolje razmislim - ne bih ni voleo da sa takvim trgujem.

broker975fx:
Ma daj zovi ga iz zezanja, ovaj lik je dusu dao za onog komedijasa Mićka sto je cimao ljude preko halo oglasa

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju