NAUTIČKI E-SHOP > E - shop

Kome će se posrećiti?

<< < (3/7) > >>

LSI:

--- Citat: poljo  04, 11, 2013, 23:57:00 posle podne ---E Lazare . Lazare ... Jel moze neko nesto sem tebe da uradi za sebe ? Kako li te ubjedise da ti brod manje potreban nego "njima" adresa sa BG predznakom ?

--- Kraj citata ---

E, moj prijatelju, Poljo! Ništa ti ne razumeš.
Odgovor na tvoja pitanja bio bi predugačak, a jedva sam uspeo da me već dugo niko ne kritikuje zbog veličine (tekstova).

U najkraćem, rekao bih to ovako:

Ladja i ladjarenje su san nedosanjani i san koji mi niko ne može ukrasti. Više od 25 godina trebalo mi je da kupim čamac i da se "pokvasim". Taj osećaj radosti valjda osećaju samo još narkosi kad ušmrkaju ono njihovo. Navuku se i nema kraja. A ja sam se "navukao na vodu" od ranije, kada sam još kao pionir veslao u novosadskom veslačkom klubu, kada sam po kanalima i ritovimo oko Novog Sada vukao džakove i pecao karaše.

Čak i kad se preselim, moje mesto u marini u Starom Slankamenu ostaje moje i nemam nameru da ga držim praznog dugo.

A kako je krenulo sa prodajom stanova (hoću da kažem - kako nema kupaca) sve mi se čini da će mi osati i stanovi i ladja, a da ću morati da podignem kredit u banci.
Kredit će neko nekako već otplatiti, a ja ću ipak svoje slobodno vreme provoditi na Dunavu i kraj njega.

A što je najlepše, žena neće moći da kaže da nisam hteo i da nisam pokušao, da mi je čamac preči od porodice...

Medjutim, ako se i desi da se neko zainteresuje u ovoj fazi za čamac i čamac ode, kao što rekoh, nabaviću ja drugi čim se skućim u novom stanu.

"Ćeraćemo se mi još!"

zankiki:
U tom slučaju kupi neki koji je već u vodi i sređen - da ne stoji opet u dvorištu  kuku

sale.m79:
Znao sam ja Laki da zardinjera kod tebe nece da zaplovi.

igorbos:
Aman,covjek nasao rjesenje kako da mu brod zaplovi!

njegos68:
 Aman ,ljudi... Kupiće Laza još bolji i ljepši brod... ima da bude najljepši ukras u bašti..    kgk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju