E, ovako treba... > Plovila

Sta izabrati-neki savet

<< < (18/32) > >>

poljo:
Ja samo znam da : " kur u dupe i dusa u raj ne biva " . Malo , sprceno , usko , jeftino i kabina, komoditet i sigurnost po zenskim standardima  -  nece da moze

zveki66:

--- Citat: poljo  26, 11, 2013, 21:14:13 posle podne ---Domacine bas si nasao ko ce da ti kaze da li je bilo ili nije problema . Taj labudic je bio jedno 6 minuta i to po najljepsem vremenu u vodi . Odista nema nikakvih problema sa stabilitetom sad dok stoji u basti . Ljudi al se zezate sa sigurnosccu svojih porodica . Nije Dunav potok da mozete da se sklonite na obalu kad vam guza pocne da zvace gace .

--- Kraj citata ---
ne razumem te ko je bio u vodi, ovaj camac na oglasu ili labud sa foruma. A kad smo kod zvakanja gaca vec, na Dunavu sam odrastao, nijedno nevreme nije doslo za minut, ko malo gleda u nebo vidi, nastrada onaj ko misli da moze da ga pretekne, ko se skloni ostane suv. A i sto bi se vozio sredinom Dunava.....
A i recnik ti nije neki....

deda:

--- Citat: poljo  26, 11, 2013, 21:14:13 posle podne ---Domacine bas si nasao ko ce da ti kaze da li je bilo ili nije problema . Taj labudic je bio jedno 6 minuta i to po najljepsem vremenu u vodi . Odista nema nikakvih problema sa stabilitetom sad dok stoji u basti . Ljudi al se zezate sa sigurnosccu svojih porodica . Nije Dunav potok da mozete da se sklonite na obalu kad vam guza pocne da zvace gace .

--- Kraj citata ---

Cisto istine radi.............Poljo ne gresi dusu , bio je Laza i u Titelu camcom !! Vido ja !

namcor:
ija sam na početku slične dileme kao iti lutao sam od specija 80 sa kabinom preko metalnog kabinaša od 7,5m,običnog smedrevca 6m,do titela 9 skojim sam prezadovoljan minimalno održavanje,plovan,stabilan a i korita su u mnogobojlem stanju od pasara koje daleko starije godište,u odnosnu na metalne koji traže više održavanja, moje lično mišljenj da je za  da je tonajbolje rešnje za taj novac

LSI:

--- Kraj citata ---

Bio sam na vodi zaista samo po lepom vremenu ali malo više od tih 6 minuta i nisam imao baš nikkavih problema, medjutim mislim da je Zveki mislio na Labuda, našeg forumaša iz Novog Sada koji je imao T9 koji sam ja želeo da kupim ali nisam imao dovoljno para u to vreme.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju