E, ovako treba... > Plovila

Sta izabrati-neki savet

<< < (16/32) > >>

zveki66:
uh nezgodno, jedino noge kroz pramcani otvor  ok

IKA:
Zveki ,sad si već na pravom putu.Za novac koji si spremio za čamac moja preporuka je plastični,a očito je da se može naći.Titel 9 je odprilike isto to što bi dobio u plavom horizontu .Ni taj metalni za 1700e ti ne bi dao ništa više mesta i komocije u odnosu na Titel ili pasaru. Za 3-4god. oni će i dalje imati sličnu cenu dok bi metalni izgubio više od pola početne cene.Pa kada ti dete poraste imaš mogućnost da prodaš čamac i uz neku doplatu tražiš nešto veće.
Stvar afiniteta,ja pasare nikad nisam voleo,ali oni koji su ih imali su zadovoljni i fakat one i dalje imaju pristojnu cenu.Verujem da su i Titel i pasara u pogledu komfora koji pružaju podjednaki.Raspitaj se kod vlasnika takvih čamaca šta koji daje pa tako odluči.U svakom slučaju uživaj na vodi,sa porodicom a o metalu što manje razmišljaj ,jer čak i ja koji pravim metalne brodiće dajem prednost plastici kada su u tom cenovnom rangu. Sa srećom kupovina.
PS. probaj da oboriš cenu odricanjem nekih dodataka koji misliš da ti nisu neophodni.I metalni kod horizonta bi dobio bez tih sitnih dodataka koji dižu cenu Titela

LSI:
Zveki, to bi bilo dobro rešenje, a na forumu je pisano o iskustvima sa T9 - treba samo potražiti.

zveki66:
Trazio, ali nisam nesto mnogo nasao, koliko se secam i vi ste imali zelju za jednim Labudom.
Nesto bih iz prve ruke voleo da znam, njegova sirina preko svega je deklarisana na 1,80m ali juce kada sam ga gledao nekako mu ne bih dao vise od 1,60. Posle me zena kritikovala kud nisam poneo metar da ona caskom premeri. Takodje nigde ne mogu da nadjem visinu stranice, opet naravno nisam poneo metar  taz

LSI:
Na ovoj adresi http://www.premix.co.rs/camci.htm imate specifikaciju čamca.

Ta dimenzija (180 cm) je dimenzija na mestu najveće širine na boku. Dakle, spoljne mere koje obuhvataju ukupnu širinu čamca, zajedno sa debljinama stranica i debljinama zaštitne gume koja ide ivicom bokova.

Korisna širina je negde oko 160-165 cm u kokpitu i kabini pri vrhu bočnih strana.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju