E, ovako treba... > Plovila
Sta izabrati-neki savet
srsa:
Звеки66, савет си тражио, савет си добио, и то више комада, а своде се на исто. Е па сад ти види шта ћеш, а видећемо шта си одлучио и како си прошао. 114
maverick:
djabe mu savjeti kad on trazi opravdanje za neku svoju odluku....nek ode kod LSI u bašču...pa se lako dva dogovore thumbup
zveki66:
poljo, ne trazim ja buduceg krivca za svoju odluku, odluka i greska ako je bude je moja. Zatrazio sam savet jer se ne razumem u metalna plovila. Poslednji camac koji sam imao je bio drveni i to je bilo neko drugo vreme. Posle sam pitao za konkretan razlog zasto neki camac ne valja. Dobio sam par odgovora tipa rekao mi zika da mu pricao laza.
Ika je jedini koji je nesto bar konkretno rekao.
Ocigledno da ja nisam dorastao ovom forumu jer naspram vasih brodova verovatno je smesno ono sto ja trazim.
Medjutim, na Dunavu je mnogo vise onih koji plove u onome sto mogu da priuste, a ne u onom sto je po standardu nautike, ali ih nema puno po forumima. Verovatno kada vas citaju ne smeju da se usude da pitaju nesto.
Sa LSI bih uvek popricao, takvih kao on nedostaju forumu da bi bio i za obicne ljude.
Zato molim administratora da zakljuca ovu temu, a svima vama hvala na vremenu koje ste utrosili pokusavajuci da mi nesto objasnite.
broker975fx:
Znači obični ljudi voze nebezbedne krševe a neobični ozbiljna i bezbedna plovila,
druže sve je u stavu i glavi ako nešto voliš uštinućeš na nečemu drugom, jbš bolji auto, jbš put u Rim, ženi poklon i sl, ti ko ovaj što se pojavio na forumu i kaže da je totalno ok da ima samo hod u napred.
poljo:
E moj sokole ... Ovde zaista ima mjesta za svakog . Mi smo ti najjaci primjer za to . Svi smo pocinjali sa malim camcima (ja sa vojnim gumenjakom ) neki sa tri stafle na cetiri bureta . E bas zbog tog ti i govorimo ovako . Racunica je jasna za bilo koji camac . NEMA RACUNICE da ga posjedujes . Sto je veci (zenska radost) to je skuplji u svakom segmentu odrzavanja. Kako poodavno rece Novus "rupa na vodi" . Specifikum vecine ovde je da to zna pa ipak i dalje kupuje, produzuje, sredjuje i mijenja camce-brodove . Vecina postova su pokusaj da ti za minimalnu sumu pokazu pravac ka udobnijem i bezbednijem plovilu . Nece moci nikad jeftino , lijepo , dobro , udobno i sigurno plovilo . Ja sam potrosio tri tastature prepiruci se sa Duletom i jos po nekim koji su dijelili clanove sajta na "male i velike " nauticare mjereno duzinom i sirinom plovila . Ta ti prica nece proci ovde . Svi su ti rekli isto ...SIGURNOST onih koje staves na camac je prva briga . Udobnost i subjektivan osjecaj zadovoljstva sto si uspjeo da obezbjedis sebi nesto sto volis je samo dodatak . Ma ...ziv ti meni bio i duuuuugo plovio .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju