E, ovako treba... > Plovila

Sta izabrati-neki savet

<< < (13/32) > >>

Kapetan:

--- Citat: zveki66  24, 11, 2013, 20:13:14 posle podne ---dobar nadimak, ali za onoga ko ima vec nesto, inace je 1350e, radi se u vise opcija ali otprilike za te pare u tim dimenzijama

--- Kraj citata ---

zveki66 .. pogledaj gore poljin brod... taj sto pravis mu nece ni prici , a ovaj poljin mozes odmah da vozis bez dodatnih ulaganja ...po meni nemas bolju ponudu u ovom slucaju ... jedno je fabricko a drugo skarabudzeno ...

zveki66:
jeste, ali je ovo maksimum koji sam odredio u ovom trenutku za camac, ne zelim nista na stetu porodice, a ovde imam i transport, carinu i kako to uvek bude neke nepredv. troskove

LSI:
Zveki,
Razmislite o Poljinoj ponudi - mislim da je dobra i da biste dobili dobar čamac za vaše potrebe. Obratite samo pažnju da bi ta kupovina bila praćena i troškom transporta do Beograda i plaćanjem carine i poreza.

poljo:
I ja mislim da ti treba da uradis po svom . Ono jest da neces moci posle nikog da krivis sto si se z...o ali barem ces znati da si istjerao po svojoj pameti . Zelim ti srecnu kupovinu . Ovo sto ja prodajem sad je cjena sad i nikad vise zato sto nemam pojma sta cu sa dva broda i gumenjakom . BTW ...jel zna neko kako ide ovo sa carinjenjem od RS u Srbiju ?

LSI:
Poljo, kad ja izvozim u Republiku Srpsku, važe ista pravila kao i kad izvozim u Makedoniju ili Hrvatsku. Obrnuto, kad roba stiže iz Republike Srpske, primenjuju se svi propisi koji važe i za spoljnotrgovinski promet sa drugim zemljama sa teritorije bivše Republike Jugoslavije. Razlikuje se promet sa terotrijom Kosova i Metohije ali to sada nije tema. Raspitaću se malo za transakcije vezane za ladje pa ću se javiti kad saznam nešto više.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju