Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

DREAM BOAT novi domaci plasticni camac sa kabinom 7,2m

<< < (3/3)

srsa:

--- Citat: poljo  18, 10, 2013, 23:17:18 posle podne ---http://www.happycharter.com/en/show-boat/more-pictures/bid/62962
naravno napravljen na dimenziju .... Nije da je najljepsi koji sam vidio ali je prostoran i plitko gazi . Mozda

--- Kraj citata ---

Није баш најлепши, ал није ни ружан. Има праве димензије са пуним комфором за вишедневни боравак на води,  а то је оно што нама треба. Једино питање стабилности на ветру и таласима, обзиром на висину и мали газ, а ту је и питање цене, која сигурно није ниска.   clap  clap  clap

poljo:
Jbt kao da na Dunavu i Savi orkani pusu. Ako mogu one metalne skalamerije da plove zadnjih stotinjak godina sumnjam da ovo nebi moglo da posluzi. Cijena ...hm...to je vec stvar onoga ko ga pravi . Ovaj kosta oko 60000 E . U radionici za izradu brodova sa pametnom politikom mislim da bi brod od 7-8 m mogao da se zgura u cijenu od 20000 Evrova .

MiletaStamat:
Naleteh na ovu temu pa sam sa zanimanjem pročitao. Šteta što kod nas neko ne proizvodi jeftine, konforne sa malim gazom kabinaše od stakloplastike , nebi onda uvozili sa stzrane. 6589
Letos sam svraćao kod jednog pastičara odmah na ulazu u Barič, možda ga neko poznaje, zapušteno dvorište, svuda smeće, ali čovek ponešto radi. A u dvorištu pravi biser. Kalup za čamac sa kabinom, mala jahtica, možda jedno 7 m, ili malo više. Duša me zabolela kad sam video kako kalup stoji u dvorištu obrastao šibljem, da sam malo bolje finasijski pregovarao bih sa njim da to otkupim, naravno nisam siguran da bih ga ubedio da proda. Izgleda da čovek uživa u tom svom neredu, koji je bukvalno nered. To još nisam video da neko tako može da živi-
A kalupa mi baš žao, mogao je neko preduzimljiviji da radi lepu barku.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju