Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Zdravo!
mesechar:
dobro dosao lep ti je brod!
poljo:
E dobro dosao. Taman na vrijeme da nas razveselis zimus novim idejama
samardza:
Dobro dosao napisi nesto o ladji dodo
broker975fx:
Pozdrav i dobro dosao, predstavi nam firmu sta konkretno radidite i na koji nacin.
Na slikama u galeriji sam video jedan katamaran koji lici na Na novu skolu, mislim da se tako zove. Ako ste to radili vi, bilo projekat bilo izgradnju stvarno skidam kapu. Daj neke podatke o tom brodu posto mi je to najlepsi brod na nasim vodama a od turistickih brodova ubedljivo najbolji. Jel moguce projekat umanjiti za koji broj.
djdjsasa:
@samardza
Sve podatke, crteze, specifikacije i ostalo o ladji mozes naci na www.edenboats.com, ladja je Eden 960 OC. Ovih dana cu okaciti nove slike sa opremom od inoxa koja se trenutno radi ... mislim da sam pronasao par zanimljivih resenja...
@broker975fx
Da, katamaran Zlatno Srce (vlasnik Nova Skola) je kompletno nas tehnicki projekat. Pored toga i organizacija gradnje, nabavke i nadzor nad gradnjom zakljucno sa izdravanjem plvidbene dozvole u Jugoregistru bila je nasa obaveza.
Mislim da je brodogradiliste bilo malo nesrecno odabrano bez dovoljno iskustva pa je bilo velikih muka - tada mi jos nismo imali svoju proizvodnju.
Inace, katamaranima smo se dosta bavili-skadarsko jezero 38m, Drava-Mariborsko jezero 22 m, metro na vodi 12m, Rumunija 17m, Makedonija ohridsko jezero 16m, itd... mozda nisam sev ni nabrojao-pogledaj u Referentnoj listi.
Kolika tebe duzina zanima?
Pozdrav,
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju