Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Zdravo!

(1/5) > >>

djdjsasa:
Zdravo!
Ja sam Saša Đorđević, osnivač i direktor preduzeća Brodoprojekt. Više informacija na www.brodoprojekt.com
I kao što mnogi stolari često imaju klimav sto a, obućari obavezno rupu na cipeli, tako ni ja nemam čestit brod. Ukoliko se u to ne ubraja cela flotila sklempocija smeštena u jednoj kući na ostrvu Vis (Hrv) a koja se sastoji od, recimo, jedrilice-katamarana na naduvavanje „Metzeler“, Istranke koja je nabudžena za ribolov (mreže, parangali) i RIB čamca sopstvene proizvodnje.
Zato sam se ozbiljno trgnuo kada je žena rekla: ,Ajde napravi više nešto normalno dok deca ne odrastu! Pa, kada ga već radim za svoj novac onda neka bude nešto o čemu sam oduvek maštao – da liči na Linssen ali da bude malo okrugliji, mekih, klasičnih linija. Da bude od 5-ice i 4-orke, da bude opremljen na način na koji se opremaju veliki brodovi, da bude CE sertifikovan i još štošta...
Prema tome, iskustva u plovidbi čamcima morem imam ali, rekama ne. Pa, pošto je problem oko trupa rešen, ostaje problem pravilnog opremanja za duža krstarenja, recimo 7-10 dana na reci. Na primer, HHO? Dodatni alternator za 220AC? Frižideri i zamrzivači?
Budući da od nautike, u širem smislu, i firma živi, morao sam svemu ovome dati i komercijalnu notu tako što sam ovu svoju ideju razradio u nekolio dužina.

Evo par slika.

Pozdrav,
Saša

Kapetan:
pozdrav i dobrodosao !
kako ti se pokazao HHO ? ja ne cuh neke pohvale na brodovima ...

djdjsasa:
O HHO jos uvek samo razmisljam, skupljam iskustva i sl.
Jednu spravicu sam vec napravio pa cu je testirati.
Mislio sam mozda je neko vec probao.
Sve ukazuje da je za brodske motore kao rodjen.

Pozdrav.

btw. postavio bih jos koju sliku al' mi nesto ne ide ...

LSI:
Gospodine Saša, dobrodošli u ovo naše društvo.
Vašim prisustvom bićemo bogatiji za još jednog, po svemu sudeći, pravog "majstora". Verujem da ćete moći da pomognete mnogima svojim iskustvom u brodogradnji.
A nadam se da ćete dobiti i odgovore na vaša pitanja. U mnogobrojnim temama na ovom forumu možete pronaći dosta toga što vas zanima - samo treba malo strpljenja. Koristite mogućnost pretraživanja (polje i taster "Pretraga" - gore desno na ekranu).
A što se tiče vaših fotografija - pomoći će vam neki od administratora.

srsa:
Добро дошао  114  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju