Autor Tema: Gardinovacki kanal  (Pročitano 3653 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vlada 69

• Rečni Drekavac
  • Pol: Muškarac
  • Dunav-Sveta reka
Gardinovacki kanal
« poslato: 23, 07, 2009, 14:56:07 posle podne »
Planiram sledeceg vikenda da sa drugarima (sa tri camca) krenemo iz St.Banovaca na dvodnevni izlet put belegiskih ada,Slankamena,Titela i Beske i nazad.Vec vise vremena merkam gardinovacku adu i cini mi se da je kanal vrlo lep i da je priroda i okolis nesto sto se mora slikati.Pre par godina pokusao sam sa smederevcem uci u kanal sa uzvodne strane i da izadjem nizvodno ali nisam u potpunosti uspeo jer je vodostaj bio ekstremno nizak.

S obzirom da je ovog leta vodostaj poprilican interesuje me dali je kanal plovan celim svojim tokom ili bar delimicno.Imam titel-9 (znaci gaz minimalan) i zeleo bih da ga prodjem celom duzinom.

Lokalci,Novosadjani i ostali javljajte se.Hvala unapred

Van mreže HUMMER

• Drinski Kratkorepi Peš
    • HUMMER
  • Brod tip: Samogradnja metal
  • Marina: Jedriličarski klub Vojvodina NS
  • Veličina: 7x2
Odg: Gardinovacki kanal
« Odgovor #1 poslato: 23, 07, 2009, 22:28:34 posle podne »
Na ovom vodostaju sigurno mozes, tj pre tri godine je moglo...kada sam zadnji put prosao, samo pazi na mreze i ostale alatke ima ih u izobilju, taj dunavac je poznat kao Dunavski Eldorado za ribokradice, kloni se likova koji glume pecarose... Inace priroda i sama ada je fenomenalna za uzivanja i kampovanja, netaknuta priroda ali nema ko da je sacuva od pomenutih likova, ipak savetujem ti da je obidjes ali samo danju! :drinks:

Van mreže Vlada 69

• Rečni Drekavac
  • Dunav-Sveta reka
« Odgovor #2 poslato: 24, 07, 2009, 08:10:20 pre podne »
Hvala na odgovoru Hummer.Svakako sam mislio da je prodjem danju i zeleo bih da uzivamo u prirodi i napravimo lepe fotke.A ono za ribokradice u kanalu,pa to je kod nas tako cesta pojava.Ko su bre ti ljudi,sta se desava u njihovom mozgu,mislim da nikada necu shvatiti?!Pa sta ima lepse od netaknute prirode ?

U svakom slucaju cu proci i islikati a tebi puno hvala.Pozz

Van mreže Vlada 69

• Rečni Drekavac
  • Dunav-Sveta reka
« Odgovor #3 poslato: 27, 07, 2009, 08:10:13 pre podne »
Razumem ja to da ljudi gube posao i sve sto ide posle toga ali...Bombama po vodi !!! Ima i drugih sezonskih poslova ako je to u pitanju.Bilo je toga i ranije kada je bilo posla tako da nije to prouzrokovano samo nemastinom vec to je ona nasa cuvena bahatost.

Van mreže HUMMER

• Drinski Kratkorepi Peš
    • HUMMER
  • Brod tip: Samogradnja metal
  • Marina: Jedriličarski klub Vojvodina NS
  • Veličina: 7x2
« Odgovor #4 poslato: 27, 07, 2009, 15:15:24 posle podne »
E da su samo bombe, vuku bre neke skalamerije, pretvarace za struju, butan boce, stisne neko dugme i ribe samo isplivaju svuda oko tebe, pa i dalje...zato ribu sada gledamo samo u konzervi, strasno. A svi nose neke nozekanje za pojasom pa ti kazi nesto.