Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Odjava i registracija plovila

<< < (14/26) > >>

argo1:
Kada sam u PA odjavljivao camac,pitao sam sluzbenika sta treba da uradim jer sam na istom dogradio kabinu i izmenio ostale dimenzije (duzinu,sirinu,visinu).Rekao mi je samo da uradim skicu kako sada izgleda camac i par fotografija.Dakle, nista od primene novog pravilnika o kome je  clan deki77  tri posta unazad napisao.Izgleda da samo kapetanija u Bgd-u insistira na primeni novog pravilnka a da se u ostalim "malim" kapetanijama radi po starom.Voleo bih da se javi neko ko registruje u tim "malim' kapetanijama, sa iskustvom u vezi ovog problema ili ako nekog poznaje.

shomysss:
To sam i ja cuo.Ma ljudi ja definitivno mislim po našim iskustvima ovde da ce manje više sve ostati isto.U bgd-u ce zakerati kao i uvek do sada dok ce se u svakom mestu koje ne pripada sve kao i do sada rešavati bez problema u kafani...samo se plasim sa ljudi koji budu kupovali u tim mestima mogu imati problema ako prebacuju u bgd

Ljuba:
Novi pravilnik se, pored ostalog odnosi na samogradnju plovila pa prijavljivanje istog, ne na dorađivanje, to je ostalo kako je bilo.

argo1:

--- Citat: Ljuba  21, 01, 2014, 01:23:04 pre podne ---Novi pravilnik se, pored ostalog odnosi na samogradnju plovila pa prijavljivanje istog, ne na dorađivanje, to je ostalo kako je bilo.

--- Kraj citata ---
" као и преглед постојећих бродова и надзор над извођењем преправки и обнављања оних делова брода за које је прегледом утврђено да их треба поправити или обновити."(izvod iz pravilnika)

shomysss:

--- Citat ---Kada sam u PA odjavljivao camac,pitao sam sluzbenika sta treba da uradim jer sam na istom dogradio kabinu i izmenio ostale dimenzije (duzinu,sirinu,visinu).Rekao mi je samo da uradim skicu kako sada izgleda camac i par fotografija.Dakle, nista od primene novog pravilnika o kome je  clan deki77  tri posta unazad napisao.Izgleda da samo kapetanija u Bgd-u insistira na primeni novog pravilnka a da se u ostalim "malim" kapetanijama radi po starom.Voleo bih da se javi neko ko registruje u tim "malim' kapetanijama, sa iskustvom u vezi ovog problema ili ako nekog poznaje.
--- Kraj citata ---

I registracija jos uvek tako funkcionise...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju