Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Odjava i registracija plovila
Mezija:
--- Citat: LSI 17, 01, 2014, 20:04:54 posle podne ---Bio sam danas u kapetaniji u Novom Sadu i razgovarao sam o svom slučaju (da podsetim one koji ne znaju: čamac registrovan u kapetaniji Novi Sad jer ga držim, kad nije u bašti, u marini u Starom Slankamenu;
--- Kraj citata ---
LSI Ako imate informaciju da li neko u Starom Slankamenu ima ovlascenje da izvrsi tehnicki pregled .
LSI:
--- Citat: Mezija 17, 01, 2014, 21:17:51 posle podne ---...
LSI Ako imate informaciju da li neko u Starom Slankamenu ima ovlascenje da izvrsi tehnicki pregled .
--- Kraj citata ---
Proveriću u ponedeljak pa ću vam javiti.
argo1:
Ako su isti zakoni i propisi za sve (naravno ako ih svi poznaju) trebalo bi svuda isto da postupaju. LSI su u N.Sadu zadrzali original plovidbene a izdali ispisnicu i kopiju,meni su u Pancevu dali ispisnicu i original plovidbene na kojoj je stavljen pecat "ISPISANO".
LSI:
--- Citat: argo1 19, 01, 2014, 11:01:14 pre podne ---Ako su isti zakoni i propisi za sve (naravno ako ih svi poznaju) trebalo bi svuda isto da postupaju. LSI su u N.Sadu zadrzali original plovidbene a izdali ispisnicu i kopiju,meni su u Pancevu dali ispisnicu i original plovidbene na kojoj je stavljen pecat "ISPISANO".
--- Kraj citata ---
Ja sam napisao onako kako sam razumeo.
Sutra idem ponovo u Novi Sad i sutra ću sve obaviti pa ću javiti šta ostaje kod njih, a šta ja donosim u Beograd.
poljo:
Lazo , ziv bio , vidi kakvi su uslovi za uvoz iz Republike Srpske plovila . Dadoh covjeku brod a sad ce ispasti da sam ga z...o zbog silnih dadzbina drzavnih . Jeftinije izadje da vozi na punomoc ako ta varijanta i postoji u rijecnom saobracaju
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju