E, ovako treba... > Johnson & Evinrude

Johnson 20KS

<< < (2/13) > >>

Mezija:

--- Citat: FILIPNJ  19, 08, 2013, 18:26:02 posle podne ---
--- Citat: Darkobp  18, 08, 2013, 22:53:31 posle podne ---smirglu u ruke u dobro izmatiraj staru boju,gde je poklopac udaren,zaderan.. malo gita i popunis to i pravac u obliznju farbaru i kupis u spreju prajmer za platiku opalis jedno dva nanosa i onda boju po zelji isto u spreju i to je to   Nece bas biti "kao iz fabrike" ali za ovako ameteriski i jednostavan rad je rezultat sasvim zadovoljavajuci  thumbup
nalepnice probaj naci na nekom ovakvom mestu,rade ljudi svasta
 http://www.kupindo.com/pretraga.php?bSearchBox=1&Pretraga=nalepnice+vanbrodski
114

--- Kraj citata ---

Hvala na informaciji,to ću i uraditi onda a za "tijelo" motora ne znam kako bi nazvao kako njega da sredim?

--- Kraj citata ---
Imas u tehnonautici a verovatno i u drugim nautickim radnjama boju u spreju kosta oko 1500 din jedna boca pre toga osmirglati i ofarbati prajmerom.
A pre nego se upustis u sve to proveri sta ti tacno treba da bi taj motor radio, bobine za njega kostaju 80 eu komad a ima dve pa koliko kosta poteznica...
Servis bi mogao da te kosta i preko 300 eu a i velik je potrosac oko 8 l na sat
sve to stavi na papir pa mozda se odlucis da kupis neki koji radi za iste pare

FILIPNJ:

--- Citat: Mezija  19, 08, 2013, 18:34:12 posle podne ---
Imas u tehnonautici a verovatno i u drugim nautickim radnjama boju u spreju kosta oko 1500 din jedna boca pre toga osmirglati i ofarbati prajmerom.
A pre nego se upustis u sve to proveri sta ti tacno treba da bi taj motor radio, bombine za njega kostaju 80 eu komad a ima dve pa koliko kosta poteznica...
Servis bi mogao da te kosta i preko 300 eu a i velik je potrosac oko 8 l na sat
sve to stavi na papir pa mozda se odlucis da kupis neki koji radi za iste pare

--- Kraj citata ---

U planu mi je da ga donesem kod čovjeka da ga pogleda. Osoba od koje sam ga  dobi okažed a ga je koristio ali da mu je radio sa pola gasa i da nekad probije puni gas. I zadnji put na regati kad ga je koristio ugasio g aje i više nije mogao upaliti. Zato ga i mislim odnjeti na servis da vidim šta je i koliko košta. Isto mi je rekao da ga treba naštelovati ne znam šta podrazumjeva pod tim?

Mezija:
Iskreno razmisli o drugoj penti imam takav od 25 ks i nije vredan muke  oko njega

FILIPNJ:
Druže meni penta treba par puta godišnej za regate.Tako da ću vidjeti da je odnesem na servis da vidim šta je u pitanju a pokušaću je upaliti u toku sedmcie,drug mi je objasnio kako ju je palio bez poteznice. Pa ću vidjeti šta će biti

FILIPNJ:
Evo obećane slike od pente. Trenutno mi još na podu stoje pente do ne napravim nosač za njih.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju