E, ovako treba... > Johnson & Evinrude
Johnson 20KS
FILIPNJ:
Nabavio sma poteznicu sutra je montiram i probam upaliti pentu.
Pokušao sma je bio upaliti priej par dana dok poteznica nije stigla i penta se par puta ajvila i odma ugasila jel zna neko šta bi to moglo biti ?
zankiki:
Vidi, to sto radi na pola gasa, a nekad dobije ceo, mi lici kao da jedna bobina probija, pa malo radi na 2 cilindra, malo na 1. Imao sam isto sa evinrudom slicnu zezanciju, ako je to ne znam bas koliko se popravka isplati.
FILIPNJ:
--- Citat: zankiki 10, 10, 2013, 21:12:48 posle podne ---Vidi, to sto radi na pola gasa, a nekad dobije ceo, mi lici kao da jedna bobina probija, pa malo radi na 2 cilindra, malo na 1. Imao sam isto sa evinrudom slicnu zezanciju, ako je to ne znam bas koliko se popravka isplati.
--- Kraj citata ---
Pozdrav,problem je što se ona ugasila i više neće da upali,pa sam misilio pogledati svjećice kakve su i sad kad montiram poteznicu pokušati opet.
Kako se može vidjeti u kakvome su stanju bobine ?
FILIPNJ:
Danas sam montirao poteznicu ali sam imao par problema:
1. Kad sam povukao poteznicu ništa se ne dešava,tačnije poteznica samo prodje ne zanm kako bi se izrazio ali ne uhvati zamajac.
2. Da li bi zamajac trebao da bude u nekom odredjenom položaju ili mi fali neki dio ?
Hvala svima unaprijed.
Evo slike :
njegos68:
KAd povuces kanap,treba da iskoci onaj plasticni zub na zadnjoj slici,koji sse uzlebi u zamajac i okrece ga dok vuces.. sigurno mu je ispala neka opruga... neko ti je vec napisao da se manes tog motora jer ce ti skupo izaci na kraju..a gdje su zivci?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju