napisa civija i ostali , al ja bih podvukao pored svega sto su naveli POJAS ZA SPASAVANJE za sve ...
nemoj molim te da dozvolis da ti se geniji i iskusni "Dunavski vukovi" qurce po camcu kao ne treba im ... kod mene SVI koji udju budu ponudjeni ali ja imam jedrilicu pa nema prevrtanja, a budalu da spasis ne mozes... tvoj camac jedan pijani clan posade moze da prevrne tako da insistiraj da svi nose prsluke... DECU nikad bez prsluka na camac ni pod kojim uslovima...
prsluke odlicnog kvaliteta bolje nego 95% stranih mozes naci u domacoj proizvodnji na
www.obim.rs (sajt im je los idi do njih) tu mozes i da kupis gore pominjano veslo SA CAKLJOM odlicnog kvaliteta (mozes i kod raznih preprodavaca u Beogradu al ovde je najeftinije i moze na meru) , Caklja ti je neophodan deo opreme a zauzima najmanje mesta kada je u sklopu vesla...
recimo ovako nesto (bolja opcija) :

ili ovako

prsluci za decu , moraju imati naslon za glavu kao ovi iz Obima :

ja licno imam dva tri sa naslovom i jedno 3-4 kineska na naduvavanje.. obrati paznju za malu decu prsluk ima opciju da jedna gurtna prodje izmedju nogu
ovo su ti kineski recimo, cena oko 300-400 dinara

ja ih ne volim zato sto nemaju gurtnu , al nisu ni losi ..
ovo su ti sa gurtnom koja ide izmedju nogu i ne dozvoljava da dete isklizne iz prsluka

prsluci za odrasle moraju imati oznaku N100 i vecu N120, N150 i slicno... nemoj da kupujes nista ispod toga...
neko rece flastere i slicno .. najednostavnije je kupiti komplet za prvu pomoc za kola dodati szuck kremu ili autan family (ako ides sa decom) i malo flastera