Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Riblja Mladj

<< < (7/22) > >>

Kapetan:
Evo par slia od juce , i jedna od danas.. pocelo punjenje .. pa kad dodje na 1 metar dubine ide na dno jedno 10-20 cm peska ...
mala ispravka u ceni , bager je izasao 330 evra ... 11 casova..

petar_kozic:
Moram da OFF-ujem:

Deda,

spremi se da nocu zabacujemo.
 bongo

Kapetan:
polako sa tim zabacivanjem .. prvo pesak , pa da smislim kako da oblozim stranice.. ovaj najlon nije idealna sredina za dedine trokrake udice  sajkaca

petar_kozic:
Odlican projekat, pratim dalje sta se desava. Takav kutak prirode je nesto savrseno. Pored iskustava za gomilom zivotinja, a posebno zeceva voleo bih da mogu da imam nesto slicno.
Nazalost finansije i vreme su tu najveci problem.

Svaka cast, samo napred. Pratimo dalje..., a ti nas informisi.

Arsa:
Opet ću ja da gunđam a ti se ljuti.  roll4

Ti misliš da ti je ovo vrtno jezerce. Nije bre tu ima vodurine koju još ne možeš da zamisliš.

Nisam siguran da će ti taj najlon izdržati više od godinu-dve. Hajde i da izdrži. Imaćeš drugih problema. Kad udare jače kiše ima da ti se sjuri vodurina u jezerce a ti nemaš odvod i gde će ta voda da se prelije? Razmisli i o tome.

Koja je uloga tog peska koji nameravaš da staviš na dno? Da li treba da bude podloga za biljke? I biljke moraš planski da posadiš. Kad krene voda da ti se zeleni, napuni algama i žabama neće to biti baš idilična slika. Miris će se nekako uklopiti. Tu i malo pirka vetar pa će biti manje komaraca.

Ne vidim kakvo ti je dno ovog jezerca. Nadam se da nisi ušao u pesak. Ako jesi a nisi to prekrio ilovačom imaćeš situaciju da ti u kišnom periodu podzemne vode pune jezerce do nekog nivoa, a kad je suša da ti jezero skoro presuši.

Koliko shvatam ti ne nameravaš da izlovljavaš te ribe ali stvarno ćeš nekada imati potrebu da ispustiš vodu iz tog jezera da bi uradio neke stvari bez kojih se ne može. Na primer, ne daj bože, da ti se pojavi neka bolest i da moraš da intervenišeš. Ne radi se to samo lekovima u hrani ima raznih stvari, ali da ne davim.

Znam da si brzak i da misliš da si sve predvideo pa verujem da nisi konsultovao nekog stručnjaka iz te oblasti.

Da se razumemo. To što ti radiš, priželjkuje da uradi 95 % ljudi koji ovo čita, samo mislim da pristup tome treba da bude mnogo ozbiljniji.  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju