Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Riblja Mladj
LSI:
Све је то лепо али... ова двојица багериста... Е, то је екологија!
Погледајте им само лица...
Капетане, имам ја две унуке...
MiletaStamat:
Bravo, biće to oaza mira, ekologije, čistog vazduha, zdrave hrane i čega sve još. Porodica će vam zaista uživati. Gde je to tačno, često dolazim u Belanovicu, Vidim kapetane da pominjete Kačer pa mislim da je negde blizu Belanovice. Kum me nagovara da kupim neku kuću u Belanovici, pa da sam još češće tamo, jer je stvarno prelepo za odmor, čak je spreman i da mi pokloni i jedan svoj plac samo da dodjem tamo, ali sve to treba ispratiti finansijski a to je uvek problem, nikad dosta novca. Zato sam mu rekao neka kume, dok ti imaš kuću tamo lakše meni da dolazim kod tebe u goste 114 . Pozdrav i srećni radovi.
Kapetan:
latifundija je nekih 4 km od Belanovice u brdima, selo Kozelj... Belanovica je u dolini i po nekim planovima treba da se potopi dobar deo atara, naravno Kacerski deo , pa ako se odlucis pazi gde kupujes... Belanovica to je recimo 5-10 puta skuplja od bilo cega u okolini a totalno bez razloga..
nocas nije padala kisa.. ali se javile podzemne vode... tako da sad cekam bageristu i pumpu pa da nastavimo radove.. plan je, ako Bog da, da danas krzavrsimo kopanje postavimo geotextil i najlon i da krenemo sa punjenjem : )
DuleN:
Kapetane, svaka ti cast za eko domacinstvo!
Kapetan:
evo malo snimaka radova...
http://www.youtube.com/watch?v=ad71GmZaSa0&feature=youtu.be
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju