Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Regata
zorter:
--- Citat: deda 21, 07, 2009, 22:41:52 posle podne ---Moze i da bude komandni camac! :)
--- Kraj citata ---
Kako mislis to komandni camac. Kome da komandujem. Dulu, aki, roncu sa onim grdosijama sto idu brze od mene na leru a ja pun gas. A i kakav bi bio posle cetri dana provedena na suncu, vetru, eventualnoj kisi. Kakav sam baksuz, ja bi "pronasao" vise panjeva od kapetana, a onda mogu samo da se odreknem nautike, foruma, drustva......
Ne bi ziv ostao. :suicide: :scyth:
deda:
Nista od toga!Samo hrabro!Dok nestegnes m.. petlju sedeces kuci!!
Kapetan:
aj ne zezaj nista ti ne bi bilo na dole ides oko 10 km na sat sigurno jak je dunav a tako cemo i svi ostali,
imas tendu za sunce ako krene jak vetar dodjes kod mene na ladju, znaci plovidba nije problem kada budes trebalo da vadis ides na neki rpistan i vadis neces na cilju ... od velikih camaca ide samo dule sve ostalo su sitniji camci ...
zorter:
Ma ljudi nije gumenjak za te avanture, pogotovo ne ovako veliki. Znam, znam da cete reci da su pre 20 godina dvojica Zagrepcana na gumenjaku Maestral 18 dosli Savom, Dunavom, Crnim morem i Jadranom do Splita, ali nisam se pripremio i nije jos to za mene. Ne ubedjute me vise, (mozda se predomislim). Pozzzzzzzz :good:
Kapetan:
taj gumenjak moze da ponese sve sto ti treba i da imas mesta za kazacok, napravljen je za extremne uslove jer vojska ne bi drzala neku igracku ... ej 3 ttone nosi pa celu ladju motor i mene da natovarim pa je to to :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju