Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Regata

<< < (3/5) > >>

zorter:
Sve ja to znam. U extremnim uslovima nosi i 4 tone bez problema, ali.....ali.... panjevi (a tek okrpljeno dno), i nisam jos spreman za tako nepoznato putovanje. Ja sam Dunavom prvi put plovio sa vama na susretima na Belegisu. Za pocetak je dosta. Pozzzzz :stop:

vlasinko:
daj zoki ne brukaj se,pa garantovano je najsigurnije plovilo,stavi kamp-prikolicu u camac ili sator i na kraj sveta a ne do djerdapa...Da samo znas sta sve moze s njim ni trenutak ne bi razmisljao osim ako postojin drugi razlog...

zorter:
Jedan od razloga je i finansije, ali ipak Dunav je to. Mnogo me razocaralo nasukavanje na Drini. Veoma mi je zao sto sam ga probusio. Mislim da ponovno busenje ne bih preziveo. Ne volim nista da radim na silu. Polako, doci ce red da i ja zaplovim Dunavom, ali kad to sam osetim da sam spreman. :good:

Kapetan:
dunav i drina ne mogu da se porede... tu si u pravu drina je plitka .. na dunvu bi ispred tebe isao neko sa sonarom , ja na primer nikada ne gasim sonar i stalno gledam dubinu tako da bi trebalo samo da me pratis i nema zime... plus tu su karte ... za udarce u panjeve neemoj da se brines...

deda:
Meni baba ispeglala uniformu za nasu regatu!!! :dance:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju