Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Regata

(1/5) > >>

Kapetan:
aj onda neka je sa srecom :)

mad abi mogao sa DC12 na regatu pa ga vratis kolima 4 dana plovidbe ima da bude milina...

zorter:

--- Citat: Kapetan  21, 07, 2009, 22:28:53 posle podne ---aj onda neka je sa srecom :)

mad abi mogao sa DC12 na regatu pa ga vratis kolima 4 dana plovidbe ima da bude milina...

--- Kraj citata ---

Koju regatu ???

Kapetan:
kako br ekoju pa ovu nasu do djerdapa.. 4 dana psust budes malo dole i vratis se... sve sto ti treba stace na camac...

zorter:

--- Citat: Kapetan  21, 07, 2009, 22:34:04 posle podne ---kako br ekoju pa ovu nasu do djerdapa.. 4 dana psust budes malo dole i vratis se... sve sto ti treba stace na camac...

--- Kraj citata ---

Ne bih smeo na Dunav ovim camcem. Sta cu s njim ako krene nevreme i salauka. Znam da bi me vi primili na vase brodove ali camac bi bio pun vode, a i mala Tomoska 4,8 ipak nije za Dunav. A i ko bi mi dovezao kola tamo na cilj.
Ipak hvala na pozivu ali ova regata nije za mene sa ovim camcem. To mozemo kad se malo ozbiljnije opremim. Pozzzzzzzzz :good: :drinks:

deda:
Moze i da bude komandni camac! :)   Sa tim camcem te boli uvo za bilo kakvo nevreme!!Gumenjaci su zakon za velike talase!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju