Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Najzad, i ja zaplovio....(zorter)

<< < (15/19) > >>

poljo:
CCCC.....

zorter:
Za sada nemam velikih problema sa 3-4 putnika, ali vise, vec se oseti. Rasporedom putnika moze da se izbalansira. Ovako je dok ne prodje euforija i svi koji su zeleli da se provozaju ne prodju kroz camac, a onda uglavnom zena i ja. Eventualno jos dvoje gostiju. A inace cu raditi blistere kad se malo izvozam i finansijski oporavim posle cerkinog porodjaja. Sto znaci za godinu, dve, a mozda i tri, ko zna.
Hogar je sve u pravu. I pogresna procena visine platforme i zelja da na camcu uvek bude puno ljudi. Volim drustvo i druzenje, ali ce za sada to biti u granicama plovila. Nije posao seci platformu i podizati ali bocni blisteri (kao sto je Kapetan pokazao na onom linku) i zadnje komore ce poboljsati stvar.

zorter:
Posto sad svi znate o kome se radi, ime camca menjam u "Moja ladja" kako je odluceno prilikom pokretanja ove akcije. Jedino na Marine Traffic ne mogu (a ne bih ni hteo) da menjam zbog prepoznatljivosti.

zorter:
Jos jednom HVALA svim ucesnicima akcije koji su omogucili da dodjem do svog, zeljenog, plovila.
Nadam se da ce biti jos ovakvih akcija na kojima cu i ja, naravno, ucestvovati. hi

Kapetan:
osnova svih drustva je humanost... iako je bilo peripetija oce li ili nece zapoloviti drago mi je da je na vodi , a jos draze mi je da se vozi redovno !
e sad nije najlepsi na vodi, a to mnogo vredi kad ti kaze bivsi vlasnik Chea !

nek je ruzan al je tvoj i da ga u zdravlju vozis i sto pre unuce da dodje na ladju da razdrnda svu elektroniku i sve sto i napravio pa da moras ponovo  kgk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju