Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Najzad, i ja zaplovio....(zorter)

<< < (14/19) > >>

zorter:
To je privremeno. Izvadjene mere i pravi se "anatomski" plovak od lima. ok

Kapetan:

--- Citat: zorter  26, 07, 2013, 09:18:06 pre podne ---He, he, ovde nisam administrator, tek toliko da znas!!!
A ispod krmene platforme su postavljena dva plasticna bureta od 50L da onemoguci potapanje platforme kad sedne 5 ljudi na terasu. Sada slede tegovi u palubnoj ostavi. Znaci balansiranje tezista je sledeci zadatak.

--- Kraj citata ---

nije Dule video jos te budzevine al kad vidi skinuce ti admina :)
stavi blistere imas malo o tome ovde

http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=8943.0

zorter:
Rekoh, ovo je privremeno resenje. Treba jos tegove napred u palubnu ostavu da stavim pa da vidim sta dalje. Za sada samo da odrzim platvormu da ne tone kad je na terasi 5-6 osoba. Nemam potrebe za blistere celom duzinom. Camac je stabilan, vec samo da resporedim teziste duz horizontale. Uradicu hermeticki zatvorene blistere ispod platforme i to ce, otprilike, biti kako treba.

HOGAR:
Ama,ja vidim da, ona samo sto ne potone,i sa jednim covekom  ha ,bolje priznaj da si se zajebo  u visini krmene platforme  lol.Zorteru,takav camac ne moze da podnese 5-6 ljudi pozadi bez belaja,koliko god ti mislio da mozes da ga izbalansiras.Znam jednog,koji je to radio,pa su mu trazili korito negde oko Medjice,po dnu naravno  lol.Prilagodi broj sedecih gostiju camcu,i pored toga sto bi ti voleo i deset -dvadeset,znam te   lol.To je camac za dvoje ,troje i kvit.Mada,ako mu skines kabinu sa sve namestajem mozes i vise ljudi da imas.Mislim,''nemo se ljutis'',al tako stoje stvari,bar za ovo korito.Kad napravis vece,a to ne sumnjam,e onda gosti izvolte  k5.

Kapetan:
moze da primi 5-6 gostiju al na travi :D

zorter... poslusaj hogara za sada ... a kad izvuces camac navari mu jedno pola metra pozadi "komora", u liniji sa koritom sa blagim suzenjem (10%) ... to ce malo poboljsati stvar... ujedno uradi peskare na 1/3 takvog korita koje ce prevashodno imati nosecu ulogu ... i trebalo bi da je tako ok ...

uzmi sa sada experimentisi , stavi coveka na obalu i neka slika a ti rasporedjuj posadu pa vidi sta se dobija.... zaboravi tegove u pramcu ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju