Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Najzad, i ja zaplovio....(zorter)
zorter:
--- Citat: Kapetan 05, 08, 2013, 15:21:18 posle podne ---..........
nek je ruzan al je tvoj i da ga u zdravlju vozis i sto pre unuce da dodje na ladju da razdrnda svu elektroniku i sve sto i napravio pa da moras ponovo kgk
--- Kraj citata ---
Ovaj deo mi je najdrazi. Kad sam docekao da MOJA LADJA zaplovi, nadam se da cu docekati i da unuce prcka i drnda po ladji. 6589
LSI:
--- Citat: zorter 05, 08, 2013, 17:21:05 posle podne ---
--- Citat: Kapetan 05, 08, 2013, 15:21:18 posle podne ---..........
nek je ruzan al je tvoj i da ga u zdravlju vozis i sto pre unuce da dodje na ladju da razdrnda svu elektroniku i sve sto i napravio pa da moras ponovo kgk
--- Kraj citata ---
Ovaj deo mi je najdrazi. Kad sam docekao da MOJA LADJA zaplovi, nadam se da cu docekati i da unuce prcka i drnda po ladji. 6589
--- Kraj citata ---
Kako danas deca brzo rastu - to bi moglo brže da bude od završavanja ladje.
zorter:
Danas montirana SELVA, i naravno probana. Od komandi postavljena samo sajla za gas. Kablovi nisu jos provuceni (to sutra) ali je provizorno paljen na anlaser. Pali na dodir zice a onda je podesen ler i smesa vazduh/benzin.
Uzvodno ide oko 4,6 do 5,0 knot-a a nizvodno do 7knot-a. To je oko 9,5-10km uzvodno a oko 14km nizvodno sa jedva malo vecim gasom od ler-a.
Povecanjem gasa ne postizem mnogo na brzini a motor pocinje da se "dere" i naravno trosi vise goriva.
Sve u svemu: PREZADOVOLJAN, samo jos da uredim kablove i komande.
Slike sutra kad budem isao jer me veceras vec uhvatio mrak.
Kapetan:
to sasvim dobro zvuci !
zorter:
Da ne dosadjujem sa cestim postovima ali evo ....plovi se....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju