Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Uvoz RIB čamca iz Slovenije (Italije, Hrvatske)

<< < (2/5) > >>

evrotec:
Carina je ista
A prikolica da bi je koristio na javnim putevima mora biti registrovana a ukoliko ne zelis da je carinis mozes je vratiti

LSI:

--- Citat: evrotec  10, 07, 2013, 08:59:39 pre podne ---Carina je ista
A prikolica da bi je koristio na javnim putevima mora biti registrovana a ukoliko ne zelis da je carinis mozes je vratiti

--- Kraj citata ---

U toj varijanti sa vraćanjem prikolice, mislim da je potrebno da imate ovlašćenje kojim se potvrdjuje da imate pravo da vučete tu prikolicu (slično kao i kada upravljate tudjim vozilom).
I ne znam da li ima potrebe da podsećam na to da za vučenje prikolica, u zavisnosti od težine i broja osovina treba da imate i odgovarajuću vozačku dozvolu.

evrotec:
Slazem se sa tobom Lazo  ok

tangabravo:
Predhodnici su skoro sve obuhvatili i glavno je da cena u ugovoru ne odskače mnogo od tržišne vtgednosti i zatop spremi nekolikmo sličnih p'rimera sa berze iz te zemlje a ako hoćeš da tvoj čamac prikažeš na berzi onda ga prvo provuci kroz vord i lepo friziraj po želji aji nepreteruj sa smanjnenjem cenetakodje u ugovoru mora da stoji prihvatljiva cena. Drugo nigde ne pominjida je ribarski čamac već za sport i rekreaciju pošto na carini ima ta stavka i za čamnac sa motorom je carina DO 4% zavisno od godištai veličine. Ja sdam uvezao iz Holandije i nisam imao nikakvih problema , samo nedaj da te carinici prave ludim, pošto oni to vole.Dobro more

Zoran:

Da li bi carina priznala racun kada bi se overio kod notara u zemlji gde je kupljen
camac ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju