E, ovako treba... > Brodski motori
Marinizacija automobilskih motora
Zakeralo:
--- Citat: drug_igrutin 29, 04, 2016, 20:29:51 posle podne ---Druze, ako imas viska vremena sa kojim nezanas sta ces, plan je odlican
A ako sve to radis da bi plovio, onda si u ozbiljnom problemu.
Nakon 8 godina iskustva sa raznim budzenjima, mogu ti reci da zalim sto nisam uzeo tabanas za 200-300 evra sa T4 motorom i da se naplovim i napecam ko covek, tacnije ko ljudi posto i burazer ucestvuje u poduhvatu.
Ne bih da nesto demoralizujem, samo te prijateljski savetuje neko ko i dalje budzi, a ne plovi...
--- Kraj citata ---
Potpisujem i ja ovu izjavu 100%. Vidi ako nemas za nov ima polovnoh bojlera da se nadje koliko hoces, iz njih isto ide topla voda.
Recimo
http://www.njuskalo.hr/brodski-dijelovi/brodska-kopca-oglas-16063472
Pozdrav
Djmicko:
A evo i tople vode.Ovo je izmenjivač izduvnih gasova dizel motora od agregata i vode za kuhinju i kupatilo.Rezervoar od oko 60 litara navario sam za krov pa se ujedno greje od sunca.
stvlada:
Od kog materijala je napravljen izmenjivac?
Djmicko:
Lim 3 mm i crne cevi 3/4 cola
mesechar:
Samo jako prijatelju .. Pravi brate samo tako ja te podrzavam dvesta posto i radujem se svakom pomaku....ideji ma ako pronalaziš zadovoljstvo u tome da praviš svog ličnog frankenštajna koji ce malko i ploviti udri samo ... Ako uspe mašala ako ne uspe ko ga jebe na kilo pa jovo nanovo... Projekti ovakvog tipa su idealna razbibriga .....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju