E, ovako treba... > Brodski motori

Marinizacija automobilskih motora

<< < (56/60) > >>

Zakeralo:

--- Citat: drug_igrutin  29, 04, 2016, 20:29:51 posle podne ---Druze, ako imas viska vremena sa kojim nezanas sta ces, plan je odlican

A ako sve to radis da bi plovio, onda si u ozbiljnom problemu.
Nakon 8 godina iskustva sa  raznim budzenjima, mogu ti reci da zalim sto nisam uzeo tabanas za 200-300 evra sa T4 motorom i da se naplovim i napecam ko covek, tacnije ko ljudi posto i burazer ucestvuje u poduhvatu.

Ne bih da nesto demoralizujem, samo te prijateljski savetuje neko  ko i dalje budzi, a ne plovi...

--- Kraj citata ---

Potpisujem i ja ovu izjavu 100%. Vidi ako nemas za nov ima polovnoh bojlera da se nadje koliko hoces, iz njih isto ide topla voda.

Recimo
http://www.njuskalo.hr/brodski-dijelovi/brodska-kopca-oglas-16063472

Pozdrav

Djmicko:
A evo i tople vode.Ovo je izmenjivač izduvnih gasova  dizel motora od agregata i vode  za kuhinju i kupatilo.Rezervoar od oko 60 litara navario sam za krov pa se ujedno  greje od sunca.

stvlada:
   Od kog materijala je napravljen izmenjivac?

Djmicko:
Lim 3 mm i crne cevi 3/4 cola

mesechar:
Samo jako prijatelju .. Pravi brate samo tako ja te podrzavam dvesta posto i radujem se svakom pomaku....ideji ma ako pronalaziš zadovoljstvo u tome da praviš svog ličnog frankenštajna koji ce malko i ploviti udri samo ... Ako uspe mašala ako ne uspe ko ga jebe na kilo pa jovo nanovo... Projekti ovakvog tipa su idealna razbibriga  .....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju