E, ovako treba... > Brodski motori
Marinizacija automobilskih motora
Djmicko:
Ovu sliku je koliko se ja sećam okačio Aka i bio bi mu zahfalan, ukoliko ovo pročita da prokomentariše ovo a i zanima me koja je ovo elisa na slici i koji je broj obrtaja na njoj.
Zoran T:
To sa plinom bez pumpe tesko da ce tako funkcionisati...jedino ako je napolje minus mozda prva i prodje cela a druga delimicno uz pomoc vruce vode...leti jako tesko jer plin ce odma vrlo brzo(za par minuta zavisi od spoljne temperature tj temperature rezervoara) iz tecne faze(koja je -30c a koja tebi treba) zbog temperature da prelazi u gasovitu fazu i da izjednaci pritisak u boci i u rezervoaru sistem spojenih sudova...jedino ako pre tocenja izluftiras rezervoar tj izbacis pritisak ali onda gubis i dosta plina...na kolima jos to i mozes a na camcu tesko i nezgodno jer taj plin nema gde da ode... tezi je od vazduha i skupljat ce se u nekoj najnizoj taci na camcu...filter obavezno zbog onog grafita,rdje i djubreta iz boca i onog smrdljivog ulja...
To s tim diferencijalima i trkacima itd se ne razumem...shvatam da nesto imas pa pokusavas da iskoristis radi ustede (grunfujes) i to je OK...ako se razumes radi slikaj i postavi...
Racun ti nekako ovako ide... dobra brodska kopca-reduktor stvara gubitak 3-6%(od deklarisane ks na radilici motora) i to ako je motor desnookretni a kopca levookretna(desna kopca i desni motor jos +2-3%) svaki kuglager 1%,odrivni lezaj 1.5-2%,semering 0.5-0.75% pa racunaj...(za marinizaciju neznam al racunaj bar 5-10%(od onog u kolima) i plin jos bar 10%)...od radilice do prop na osovini a zbog prenosa gubis 8-10%...tako ces da dodjes do ks na osovini propelera pa ce moci da se gadja neki propeler...
pozicija tj ugao prop u odnosu na vl idealna 3-6 stepeni a tolerise se i moze(kako krma kaze-dozvoljava)i do 15stepeni...distance od statve(ili kobilice) ,kormila,patosa,nosaca kormila odredjuje precnik propelera(diametar)a uronjenost krma broda tako da tih 7 stpeni odnosno taj ugao odredjuje i precnik propelera...
to na slici je levookretni propeler velikog precnika a malog koraka(pitch)"teretni"velikog slipa i mozda a i najverovatnije zbog toga kupiranih lopatica(ne vidi se) sa 0 ili cak malo negativnim uglom lopatica(rake) slabo se vidi...
Djmicko:
Došlo je već na početku do izmena,naime na raspolaganju imam tri automobila sa pogonom na dizel,pa je šteta da se bakćem sa plinom.
1.Ford fiesta sa odličnim motorom 1600 sm3 40 kw,menjačem,diferencijalom i agregatima za 200 € (ceo auto je u odličnom stanju pa je šteta da ga rasturam) njega sam pazario
2,Pasat sa dobrim motorom i mehanikom 1600 sm3 55 kw (motor od Audija) 200€ (rezerva ukoliko zadržim fiestu)
3.Dzeta takođe sa dobrim motorom i problemom oko menjača 1588 sm3 40kw 200€ (takođe rezerva)
I dalje stoji namera da sve što stoji u projektu smestim u 500€ jer sve to radim sam.
Zoran T:
sajkaca sve je bolje od keca...pasat ima najverovatnije turbinu pa i vise kilovata kad je izbacis sa izduvnom granom dodjes na isto kao jeta...ako je turbina dobra mozda mozes i da je prodas...sta god...za te wv motore je postojao nekad i fabricki kit za marinizaciju pa mozda i nadjes nesto zanimljivo da pomogne...
zica:
Moje skromno poznavanje iz ginekologoje mislim da vas micko pali na gurku. 114 ffff
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju