E, ovako treba... > Brodski motori
Marinizacija automobilskih motora
Djmicko:
Zico imam 64 godine i poprilično sam ozbiljan,pre dvadesatak i kusur godina sam marinizirao omov motor od 83 ks ali na klasičan način.Ovo sad je mnogo jednostavnija i jeftinija varijanta i propratiću je slikama. Najmanje što želim je da nekog zamajavam.Najverovatnije će tu i tamo biti grešaka ali jedno tvrdim, a to je da ću sve ovo napraviti. Odmah nakon dovršetka pristana (trenutno je u očajnom stanju zato što ga pomeram) i škarpe koju upravo betoniram krećem sa radovima na čamcu. Inače svako od Vas može da svrati na kaficu i po koje pićance . Pisao sam već da sam u Višnjici u pravcu crkve a može da se pristane pored katamarana (ima postavljene gume).Mesto će te prepoznati i po imitaciji jurte (nomadske kolibe) sa otvorom na vrhu u koju se ovih dana selim.Pa dobro došli !
zica:
114Micko stižrem nema ljutiš pozdrav za generaciju
vepar:
Propeler sa ventilatora hladnjaka je odlicna zamena za elisu! hav hav ha A ako prozori na pasatu dobro dihtuju moze da se odsece ceo krov i pola vrata pa naopacke da se koriste kao korito... ha Dajte ljudi uozbiljite se ffff ffff ffff
zankiki:
To je slika korita i propelera sa moje Marisse...
Zoran T:
--- Citat: vepar 18, 04, 2016, 01:44:11 pre podne ---Propeler sa ventilatora hladnjaka je odlicna zamena za elisu! hav hav ha A ako prozori na pasatu dobro dihtuju moze da se odsece ceo krov i pola vrata pa naopacke da se koriste kao korito... ha Dajte ljudi uozbiljite se ffff ffff ffff
--- Kraj citata ---
gde ces ozbiljnije sve se marinizira od fice do mercedesa preko traktora i kojkakvih motora od agregata kompresora itd...vrhunac je marinizacija t10 tj prepravka agregata na stabilni ugradni sa z nogom pocetkom 80tih...taj vw kit svojevremeno kostao 3000 maraka imao sve od kartera i uljne pumpe preko bregaste do izduvne i rashladnog sistema...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju