E, ovako treba... > Brodski motori
Marinizacija automobilskih motora
stvlada:
Radio sam isto sto i mesecar i kao i do sad u potpunosti se slazem sa njim.Motor ti je najmanja stavka u ovoj igranci.Kako si zamislio marnizaciju tog motora?Nisi napisao u koji camac bi ugradjivao pomenuti motor?
Znam coveka koji ima 2 motora 1,6D u camcu samo sto su njegovi upareni sa merkruzerovim alfa1 z nogom,a kao i ostali sam cuo samo negativne komentare za ugradnju automatskog menjaca umesto kopce ili z noge,da je to dobro bilo bi ih mnogo vise.
Mezija:
--- Citat: deki77 19, 01, 2014, 23:45:33 posle podne ---Evo i prvog pravog odgovora na moj post pa iako je negativan tj kaze da se neisplati
Ipak hvala ti MESECHAR
Ima li jos ko sta da kaze?
--- Kraj citata ---
Isplati se za camce kojima treba motor velike snage jer je mnogo jeftinije nego sam brodski motor i ako radis sam.
Za camac 7-8 metara dovoljan je motor od 25-35 ks ako nije gliser.
Taj motor ostvaruje snagu na preko 4500 obrtaja ,tako da na 1000- 2000 obrtaja nema efikasnost ni dovoljno snage.
Treba ti motor sa max obrtnim , na sto nizim obrtajima npr 2500
Prvo potrazi camac pa odaberi motor po njemu
Lacky:
Pozdrav svima,novi sam član ovde! Potreban mi je savet oko marinizacije GOLF motora 40kw 1,6d! Ima li neko skice,nacrt ili projekat(kako napraviti) izmenjivač toplote? Unapred hvala!!!
ANASTASIA II:
St Vlada ti to moze odraditi. Napisi mu PP.
Kapetan:
Ti si uzeo taj vladin ili si narucio iz inostranstva ?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju