E, ovako treba... > Brodski motori
Marinizacija automobilskih motora
broker975fx:
Nisi ti mene razumeo, komentar se nije odnosio na pitanje o motoru već o javnom propagiranju nelegalne aktivnosti, malo rogobatno zvuči ali ako to radiš ili planiraš nemoj se sa tim hvaliti 114
deki77:
Ma to je onako usput bilo pisano nikakve nelegalne stvari naravno svak kako zna i ume al eto opet se udaljavamo od temea to je marinizacija motora mene konkretnointeresuje VW1.6D ako neko ima iskustva
zoki novus:
--- Citat: deki77 19, 01, 2014, 18:08:09 posle podne ---slazem se al kao sto rece trenutno bi mi to bila jeftinija varijanta
a sta mislis o tome da se registruje neki vanbrodski a da se vozi na ovaj
i jos nesto VW motor je mnogo laksi i ekonomicniji od mecke pretpostavljam da je 200D
--- Kraj citata ---
Jos se nije desilo da ta jeftinija varijanta nije izasla mnogo skuplje.... kuku
mesechar:
ja sam marinizirao mercedesa sa z nogom veruj mi motor kji posedujes je nista naspram ostalih stavki ako si spreman za pristojnu marinizaciju ...ne vrhunsku samo pristojnu.
Recimo da impelerska pumpa koja ti je neophodna kosta nova 250-300 evra a gde je izmenjivac ...gomila creva filter recne vode itd . mene je kostalo delova oko 1000 evra na motor i sopstveni rad koji i ne racunam. A imao sam Z nogu nosace spojnicu i jos gomilu stvari
deki77:
Evo i prvog pravog odgovora na moj post pa iako je negativan tj kaze da se neisplati
Ipak hvala ti MESECHAR
Ima li jos ko sta da kaze?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju