E, ovako treba... > Brodski motori
Marinizacija automobilskih motora
deki77:
kolko ja kapira nema razloga da nemoze samo sto je ovo kolko se da videti vazdusno hladjenje tako da bi mozda problem bio oko resavanja hladjenja
Mezija:
--- Citat: deki77 19, 01, 2014, 18:14:52 posle podne ---eh sad kako.................kazi mi kako ti registrujes auto,ides na tehnicki smaras se po salterima i sve to ili samo odneses papire i dobijes registrovan auto za 15-20 min jh
--- Kraj citata ---
Bez ljutnje ali ako nadjes nekog ja se sutra javljam da registrujem camac umesto sto se smaram do Novog Sada kolima,i camcem moram da dodjem iz banovaca do zemuna na tehnicki preglad.
deki77:
nema ljutnje al ovo je zemlja srbija uvek se to nekako zavrsi 114
broker975fx:
--- Citat: deki77 19, 01, 2014, 18:34:59 posle podne ---nema ljutnje al ovo je zemlja srbija uvek se to nekako zavrsi 114
--- Kraj citata ---
E pa bez ljutnje zbog toga nam i ide tako a i ićiće i dalje.
Ako već znaš šta ćeš i kako ćeš da središ što tražiš aminovanje od drugih, radi kako misliš
deki77:
Broker975fx nikakvo aminovanje netrazim,ako si pratio o cemu sam pisao slazes se nadam se da je ovo ipak samo forum i tema o razmeni iskustava
sobzirom da nemam iskustva pitao sam za misljenje ukoliko neko ima iskustva sa tom vrstom motora pa da mi kaze svoje misljenje da li je i koliko zadovoljan i eventualno neko poredjenje s nekim drugim motorom
Sustina cele price je da imam motor i menjac kakav imam i da ne bi da prodajem da bi kupiorecimo DMB ako ce mi ovaj ovakav biti zadovoljavajuci,a opet ne bi ni da ugradjujem ako neko dodje i kaze nevalja ti to zbog toga i toga
Dal me sad razumes
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju