dragi moji prijatelji evo malo prije sam dosao kuci sa visednevne putesestvije . Ukratko i po redu > pored velikog uvjeravanja da necemo proci tri mjesta, prvo nase niyvodno gramos gdje je opasan plicak, pa onda nakic kula na jedno dvadesetek kilometara od nas pa onda jamenu oko racanskog mosta gdje ondasnji ribari zovu pecine i na kraju oko sabca koji i sad mislim da bi ga prosao odustali smo zbog nasih yeynutih mjesta. Meni je potrabna dubina 60 cm a drugaru simi je potreban 100cm i onda smo donijeli odluku da se preusmjerimo prema Gradisci dalekoj 240 km od nas. Uvjeravali su nas da ako prodjemo samac prosli smo, medjutim nije tako prosli smo samac mada je bilo cesanja po dnu i trazenja dubine ali poslije samca kod novog grrada razocarenje

jedva preko pola metra. Simo je na tom mjestu iyasao iy ladje i gayio savu prema desnoj i lijevoj obali nebi li nasli prolaz ali prolaza nema . Nastaje tajac razocarenje i neminovan je bio povratak . Znaci negdje smo pregulili blizu 100km od brckog i tu je bio kraj e onda polako nazad i sad kad smo stigli kuci

se podigla da mozemo komotno proci. Neznam sta bi rekao mozete nas kritikovati koliko hocete nije nam lako jer smo jedno planirali i na savjet da neidemo okrenuli smo tamo gdje su rekli da mozemo a u stvari nigdje nismo stigli a ljudski smo se pripremili. Za razliku do sada plovim sa dizel ford motorom i z pogonom i malim gazom ali dzaba pogresna procjena situacije. Sto se tice plovnog puta ljudi bove zaboravite to na savi ne postoji nego karta i neka ti je bog na pomoci. Mjesta je bilo da se

suzava u kompletan tok na ne vise od 20 metara a plitka do 70 cm pa mislis da plovis drinom. Mozda mislite da smo pustali buvu da dolazimo u beograd ali nije tako stvarno smo se spremali i spremili ali smo poslusali toboze iskusnije i promjenili odluku ,mada postoji izreka u avijaciji koja se moze iskoristiti i u plovidbi /prvobitna odluka se nikad ne mijenja/ Mada smo se odmorili vidjeli smo predjele koje nismo poznavali ali u meni ipak postoji i sad doza tuge i razocarenja sto nismo stigli tamo gdje smo naumili bilo to na jednu ili drugu stranu.Mada je bilo nasukivanja cesanja oranja dna vratili smo se kuci citavi bez ostecenja kvarova i havarija. Toliko za sada dok malo predahnem postavicemo slike kuda smo sve prosli mada ,govorim u svoje ime ja na beograd ,to jest put prema beogradu nisam stavio tacku taj predmet je kod mene trajno otvoren ,jer mi je to zivotna zelja. Dosli smo malo renije jer sad u cetvrtak moram na poslednji ciklus hemioterapije. pozdrav drugarima sa foruma i zao mi je sto sam vas iznevjerio i primam stoicki sve kritike i pozdrav svima