Evo ,ovim putem saopstavam javno nasim drugarima da se dvije posade spremaju sa dvije sklopocije da dodju u Beograd. Za prijedlog da se ide u Gradisku jedan glas a za BG pet (5) glasova pala je jednoglasdna odluka Zaaaaaaaaaaaaa Beograd.Put se planira pocetkom avgusta ,sto tad ,ja sam krivac ,posto sam na hemoterapijama jer sad idem na cetvrtu a predvidjeno je sest terapija a ovi moji su solidarni pa ce me cekaju. Ovo je tvrda i konacna odluka jedino je ja mogu da pokvarim ako nesto krene po zlu ,puj puj,pa da odapnem. Pripreme su u toku ladje se samo lickaju i doteruju,to jest Simo-FEBO ide sa ladjom a ja sa splavom .Ovo vam javljam na vrijeme da imate fore da se razbjezite kud koji kad mi dodjemo da vam nismo nedo bog na teretu. Ladje imamo ,hranu-vodu imamo ,volju imamo,para imamo,samo nam treba da se vidimo i da progovorimo i zalijemo koju. Za sada toliko sledwece javljanje sa slikama ladji sa kojim krecemo da nas na vrijeme mozete uociti i fala bogu zbrisati hahahahahahaha Molim dedu javno da nam posalje kako zna dvije zastave vase jer su se stare iscepale a za uzvrat donosimo nase koji neki nesmiju da okace a imaju . Ah da posto ono rusi nisu dosli u BG pa evo makar mi pa kako nam bude. Veliki pozdrav od ekipe iz Brckog.