@pauza zbog posete ... nekih 3 sata .. i odgovor na istu temu .. sa dosta preklapanja..

Moje vidjenje marine Apatin je pomalo drugačije.
Plitka (po niskom vodostaju jedva čikl može da se spusti), strm i uzak spust, pumpa sa gorivom demontirana još pre 2 ili 3 godine.
Plutajući beton samo što nije potonuo.
Osoblje je OK ako od njega ne tražiš ništa.
Čamac slobodno može da potone jer niko neće izbaciti vodu osim ako nisi dobar sa nekim u blizini koji će ti to uraditi drugarski.
Ali neće ti ni javiti da ti je čamac kritičan osim ako ne potone.
Znači .. koliko para toliko muzike.
Sprema se rekonstrukcija položaja pontona i uvodi se veliki most za veća plovila.
Ko i kako će tu da plovi po 1m dubine pri malom vodostaju ne znam.
Ali kad je vetar 30-50km/h 90% kabinaša i lakih čamaca ima veliki problem da pristane jer je razmak izmedju redova preuzak,
tada nastaje šou program .. lupanje udaranje, nasukivanje .. ama baš svašta .. sva sreća pa ne vidim sve .. jer nam ne daju video streaming .. a mogli bi.
Oni bi nekako da u marinu uguraju ozbiljnije mušterije, ali sve ima džabe .. plitko za čikl.. kamoli za brodić.
Brodići mogu da vežu samo u spoljnom redu.
Pa onda dva vlasnika .. Turistička organizacija Apatin i USR Bucov.. ta milina ..
Kad sve potone.. i kupi neki tata/mama ima da nam cene budu ko u BG. Samo nas neće biti.

Inače .. da cene nisu iste za Turističku i Bucov, za plovila istih dimenzija. Znači moj čamac 1.9m šps je oko 12.000 sa godišnjom Bucov članarinom.

No .. da ne kudim .. ovo je odlično .. al može bolje..