Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Cena marina u Beogradu
Misha D:
po slicnim cenama je marina 4.juli, nesto nizvodnije.
Nije na plovnom putu, imaju stalna dezurstva i izvlace plovila zimi na obalu, oganizoni godisnji tehn.pregled.....
Bakara:
Ja sam bio sezonu 2015 na 4.julu, i nije mi se to sve bas svidelo pa sam promenio. Ove sezone im je cena za camac do 6m sa kabinom bila 24000 ili 26000, plovila koja se izvlace zimi ako koriste suvi vez tu na keju, doplacuju ako se dobro secam 4000din(ili 6), a tehnicki pregled se organizuje na skoro svim marinama gde ima veci broj plovila tako da to nije neki kljucni razlog.
Ono sto mi se nije svidelo na 4.julu je ponton ka Lidu, koji blokira izlazak na Dunav u dva meseca kad se i najvise boravi na vodi(u mom slucaju), i nije mi se svidelo kako je organizovan prevoz korisnika do camaca. Dok nekog nalovis da te preveze, moze da prodje dosta vremena. Prevoze samo dok je dan, ako dodjes ujutru pre 6, desavalo mi se da moram da budim cuvara pa mi je malo i neprijatno itd.
To je izgleda samo stvar organizacije, jer su ljudi koji rade tamo stvarno ok ljudi, i vise puta su mi pomogli oko raznih stvari. Druga prednost je sto su camci u Dunavcu koga Veliko ratno ostrvo stiti od kosave.
MiletaStamat:
To za prevoz si u pravu. Skoro šetao kejom, i vidim čovek se privezao za bovu, duva li duva u pištaljku, niko ne kreće do njega. Mislim da je prošlo sigurno oko pola sata kad vidim izlazi čamac i ode po njega. To je manaveza na Bovi, ponton je druga priča, udješ i sam si odmah na čamcu. Ali šta da se radi standard i neke druge okolnosti nas teraju da tražimo ono što nam odgovara.
tangabravo:
Ma čiča je prepametan što se " usidrio " pod prozorom , em džaba , em stalno na oku em luftiram kad god mi se ćefne em netruli u vodi
Bakara:
--- Citat: da se čovek pita 28, 11, 2016, 21:39:35 posle podne ---... To je manaveza na Bovi, ponton je druga priča, udješ i sam si odmah na čamcu. Ali šta da se radi standard i neke druge okolnosti nas teraju da tražimo ono što nam odgovara....
--- Kraj citata ---
Ponton je resenje za to, nema sta, ali moze i na bovi da bude sve kako treba ako je dobro organizovano. Ja znam gde cu i sledecu sezonu, bas zbog toga. 3 smene i nikad nisam cekao duze od 5 minuta i to samo ako ima vise ljudi odjednom. Isto tako, kad god sam dosao i u noc i pre zore, cuvar je budan ispred kamera thumbup
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju