Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Cena marina u Beogradu

<< < (8/11) > >>

Alexa:

--- Citat: da se čovek pita  26, 11, 2016, 08:13:47 pre podne ---Ako je od poliestera, onda nije mnogo teško za preneti, jedino što je daleko. Ali koliko vidim to se nadoknadjuje niskom cenom. Šteta ako neko, ko je u mogućnosti to da plati, ne prepozna mogućnost da kod nas napravi jednu dobru marinu. Imaobi  li lepu investiciju koja bi mu se sigurno isplatila.
Alexa navijam za to da ubediš nadležne u svojoj opštini da to realizuju.

--- Kraj citata ---

Sve mi se cini da ce to tesko ici Mileta, treba tu dosta odvaznosti i pravovremene akcije a nema ni provizija  6589 . Mozda je bolje da odmah sve prepustimo Lazi, makar bi ja imao besplatan privez i pivo kad nekad` dodjem u Slankamen  kgk

LSI:
Aлекса, у Сланкамену су сви увек добродошли и не сећам се да је неком мом пријатељу наплаћен вез приликом посете и предаха на путовању.
А што се тиче понтона, мени је у тренутку читања прошло кроз главу како би то било лепо искориститк (ваљда је то остатак оног предузетничког рефлекса који ми је помагао у раду).
Ипак, то је само идеја и тек кад будем добио више података и с њима упознао оне који би могли помоћи у реализацији идеје... Е, тек тад можда од тога нешто и буде.
Али заиста мислим да би се то могло исплатити...

Sent from my P9000 using Tapatalk

Alexa:

--- Citat: LSI  26, 11, 2016, 08:34:12 pre podne ---Aлекса, у Сланкамену су сви увек добродошли и не сећам се да је неком мом пријатељу наплаћен вез приликом посете и предаха на путовању.
А што се тиче понтона, мени је у тренутку читања прошло кроз главу како би то било лепо искориститк (ваљда је то остатак оног предузетничког рефлекса који ми је помагао у раду).
Ипак, то је само идеја и тек кад будем добио више података и с њима упознао оне који би могли помоћи у реализацији идеје... Е, тек тад можда од тога нешто и буде.
Али заиста мислим да би се то могло исплатити...

Sent from my P9000 using Tapatalk

--- Kraj citata ---

E, pa i ja sam u nameri da VG dobije jednu "narodnu" marinu pokusao da animiram nadlezne da pokusamo. Ovako, ja takvo gostoprimstvo nebih mogao da vam uzvratim jer, ovde se placa i to ne bas malo  tamburanje

MiletaStamat:
Šta reći! Nema više cile mile, vremena su prošla stara, sve se vrti, uglavnom,  oko para   6589

MiletaStamat:
Danas. Klub RADECKI Zemun. Čamci kao u vojsci u vrsti uz obalu. Za svaki slučaj, Dunav je nepredvidiv. A cena veza na bovu: upisnina 7.000, godišnja članarina 17.000 dinara. Na proleće se najverovatnije sidrim tamo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju