Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Cena marina u Beogradu
MiletaStamat:
Bakara otkrij nam gde se sidriš sledeće sezone, i pod kojim uslovima, možda će nekom dobro doći te informacije, pa ti se pridruži, a i ja ću znati gde da te tražim 6589
Bakara:
Ostajem na marini "SRD Dunav", ili poznatijoj kao Stari Šlep u Zemunu, pa ćemo biti blizu ako odeš na Radecki 114
MiletaStamat:
Okej. Pitao i ja tamo na početku protekle sezone, može ali se oko cene nismo dogovorili 6589.
broker975fx:
Od tih starijih marina 4 jul je nekoliko klasa iznad ostalih. Tu samo mislim na vez na pontonima ali to dobiti je nemoguca misija bez obzira na novac koji si spreman da platis. Ja sam zadnjih 2.5 godine u Gabrijano yahting klubu tj bivse Hrabro srce. Marina je dobro organizovana, na solidnom mestu. Vidno je neprestano unapredjenje i radovi na istoj, bezbednost na visokom nivou. Ja za brod i dunas placam 100 eur mesecno. Ono sto mi smeta je sto nema realno nikakvog druzenja tj nema duha marine. Restoran i basta su prelepi ali nije to to. Iskreno oduvek mi je zelja bila da budem u dorcolskoj marini ali i to je smo pusta zelja.
MiletaStamat:
U pravu ste za marinu 4. jul, okej je, ali što kaže Bakara problem je kada postave ponton prema Lidu. Nema druge nego oko ratnog ostrva, ako želite uz Dunav. Šteta da na pontonu ne naprave kao neku pasarelu ispod koje bi mogli da prodju makar manji čamcu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju