Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Cena marina u Beogradu
MiletaStamat:
Volim ovo da čitam. Biće tu konstruktivnih rešenja, možda jedna nova marina. Laza je preduzimljiv gospodin, možda ćemo uskor sidriti čamac negde kod njega.
broker975fx:
Da da taz
STG:
--- Citat: broker975fx 25, 11, 2016, 18:02:47 posle podne ---Da da taz
--- Kraj citata ---
Mislis dodo dodo?
Alexa:
--- Citat: LSI 25, 11, 2016, 09:13:13 pre podne ---
--- Citat: Alexa 25, 11, 2016, 06:11:52 pre podne ---... Ja sam im prosledio informaciju (opstini) da je u Svedskoj demontirana jedna gradska marina (zamenjeni su pontoni) i prodaje se za 54 eura segment velicine 5 x 2,4 m - ukupno 170 m sto je u masi 1800 eura. Samo je prevoz neka stavka. Mozda da se obrati grad - gradu da bi dobili i besplatno. Ali, izgleda da im nije interesantno, niko me nije kontaktirao.
--- Kraj citata ---
Алекса, молио бих више података о овоме.
Волео бих да о томе обавестим моје људе у марини у Сланкамену. Можда бисмо ми, с општином Инђија, могли то искористити.
Може ли нека слика и спецификација (шта, колико, које димензије, од ког материјала...)?
--- Kraj citata ---
Плутајући пристаништа у марини су размењени за фиксне мостова. Сада има укупно 170 метара моста, укључујући два гангваис да купи.
Мостови су око 40 година и нормално носити. Ради беспрекорно, потребно сидрење, марина стубови су усидрени на стуб од стране делу моста.
36 јединице продаје, цену по јединици. Купити 3 - гет 4 !!
Ovo je racunarski prevod teksta i slika pontona. Mislim da je u pitanju poliester. Pokusacu da jos jednom zainteresujem zvanicnike u mojoj opstini jer bih voleo da makar pokusaju da nesto korisno urade za nas pa ako ne bude interesovanja sa njihove strane, poslacu ti kontakt da bar neko iskoristi ovu, po meni, veoma povoljnu ponudu.
MiletaStamat:
Ako je od poliestera, onda nije mnogo teško za preneti, jedino što je daleko. Ali koliko vidim to se nadoknadjuje niskom cenom. Šteta ako neko, ko je u mogućnosti to da plati, ne prepozna mogućnost da kod nas napravi jednu dobru marinu. Imaobi li lepu investiciju koja bi mu se sigurno isplatila.
Alexa navijam za to da ubediš nadležne u svojoj opštini da to realizuju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju