Pozdrav svim entuzijastima sa ovog foruma, ekipa mala ali odabrana.
Skoro sam prckao po netu kad eto ti tamo moja ladja kliknuo da vidim sta je i odmah se registrovao, mislim da ovako nastaju mocni lobiji

!
Moja iskustva sa camcima su skromna elan 401 i tomos 4.8 kupio mi moj dobri deda jos daleke 1991 i jos uvek me sluzi po bokakotorskom zalivu s tim sto sam staru 4.8 zamenio podjenako starom jonikom 9.9 koja je trenutno kod majstor nese, vec imam utisak da ce me odrati i to za redovan servis, ovo je prva prica, druga koja sledi je pomalo tragikomedija a ide ovako
Ja i moj veseli kum nacujemo pricu o nekakvom starom drvenom gliseru iz 1975 pre odprilike 3 godine, sa motorom johnson 35 konja odprilike god 87 naravno neispravan, kako nam se prica ucinila interesantnom zapucamo mi iz BG za Sid da vidimo to cudo brodotehnike kad ono camac u nekom kokosinjcu pun vode istrulio i blago havarisan, i sta mislite sta se onda desilo, mi to lepo kupimo i odemo za beograd srecni misleci das smo napravili posao zivota sa ubedjenjem da ce za par meseci biti kao nov, sve ovo je bilo pre 3 god. u tom periodu uspeli smo da zavrsimo motor pre neki dan koji nas je kostao isto kao i ispravna dzonika to godiste, mislim popravka, na camcu smo plastificirali dno koje je dobro posluzilo za kumove muskatle i jos uvek planiramo da ga zavrsimo ali neznam u kojoj dekadi.
to vam je ukratko to a poenta je nada umire poslednja i ptice umiru pevajuci...
nazalost nisam plovan na rekama jer mi je jedini ispravan cun u herceg novom nadam se da cete mi vi dobri ljudi pomoci da to ispravim sa vasim savetima i bogatim iskustvom u ovakvim i slicnim akcijama.
Srdacan pozdrav svima
Barba77