E, ovako treba... > Plovila
Metalni čamac - održavanje
STG:
--- Citat: Kapetan 21, 10, 2013, 12:44:22 posle podne ---ovaj vikend sam pregledao jednu ladju koja je proizvednea 1980 godine , radi se o jedrilici ... plastika... iako sam ranije zastupa tezu da je metal bolji , definitivno sam promenio misljenje ... metal je jaci, ali odrzavanje je skuplje i koplikovanije...
--- Kraj citata ---
U zemlji Srbiji nema jeftinijeg materijala za camce (odrzavanje) od starog,dobrog pleha...
Kapetan:
--- Citat: Gorance 11, 11, 2013, 12:30:39 posle podne ---U zemlji Srbiji nema jeftinijeg materijala za camce (odrzavanje) od starog,dobrog pleha...
--- Kraj citata ---
moja jedrilica ja iz 1976-te ... za tih 30 i kusur godina mozda je dva puta farbana... pokazi mi neki plehani camac star 30 i kusur godina iz domace proizvodnje da uopste plovi a ne da je samo dva puta prefarban...
STG:
--- Citat: Kapetan 11, 11, 2013, 13:20:17 posle podne ---
--- Citat: Gorance 11, 11, 2013, 12:30:39 posle podne ---U zemlji Srbiji nema jeftinijeg materijala za camce (odrzavanje) od starog,dobrog pleha...
--- Kraj citata ---
moja jedrilica ja iz 1976-te ... za tih 30 i kusur godina mozda je dva puta farbana... pokazi mi neki plehani camac star 30 i kusur godina iz domace proizvodnje da uopste plovi a ne da je samo dva puta prefarban...
--- Kraj citata ---
Pokazi ti meni domacu plastiku staru 10 godina ili vise...Uzmi nekog zapadnog limenjaka,propisno ofarbanog.Mora napolje,jbg,nije 30 godina merilo,ali ne ide sigurno na svake 3...
Kapetan:
--- Citat: Gorance 11, 11, 2013, 13:32:41 posle podne ---Pokazi ti meni domacu plastiku staru 10 godina ili vise...Uzmi nekog zapadnog limenjaka,propisno ofarbanog.Mora napolje,jbg,nije 30 godina merilo,ali ne ide sigurno na svake 3...
--- Kraj citata ---
dunas, narvali, tri princeze....
maverick:
Nemojte podcjeniti srpsku proizvodnju plasticnih camaca, kod nas ih ima podosta preko 30 godina i jos plove thumbup
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju